03 / 05 / 2024

manisa sabuncubeli ne oldu

manisa sabuncubeli ne oldu

Karayolları 2'nci Bölge Müdür Vekili Baki Çoban, yapımı 2014 yılının Kasım ayında duran Manisa Sabuncubeli Tüneli'nin milli bütçe ile önümüzdeki aylarda yeniden ihale edileceğini söyledi.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

Manisa Karayağcı'nın üst yapı sorunlarına neşter!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla, uzun zamandır hizmete hasret kalan mahallelerin sorunlarına neşter vuruyor.

Manisa Pınarlar’daki itfaiye müfrezesi tamamlanıyor!

Vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet ulaştırabilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesi Pınarlar Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kuruluyor.

Manisa Çamlıca Mahallesi'ne itfaiye müfrezesi yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Manisa Lütfiye Mahallesi’ne yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Sabuncubeli Tüneli’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir ile Manisa arasını 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli’nde kazı işleminin yüzde 70’i tamamlandı.

Manisa’daki binalar depreme ne kadar dayanıklı?

40 gündür Akhisar ve çevresinde meydana gelen 1000’den fazla depremin vatandaşları tedirgin ettiğini belirten CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, konuyu Meclis gündemine taşıyarak Manisa’daki binaların depreme ne kadar dayanıklı olduğunu sordu.

Manisa Mareşal Fevzi Çakmak Deresi'ne beton!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesindeki Mareşal Fevzi Çakmak Deresi’nde yaptığı temizlik çalışmasının ardından, uzun süreli çözüm amacıyla dere tabanını betonla kapladı.

Manisa Mevlana Caddesi'ne yürüyüş yolu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın prestij caddelerinden biri olacak olan Mevlana Caddesi’nde derenin temizlenmesinin ardından üzerine yürüyüş yolu yaparak vatandaşın kullanımına sundu.

Manisa Mayapark'ın imar planı değişikliği reddedildi!

Manisa Ekim ayı Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yapıldı. Mayapark olarak bilinen ticari alanın emsal değerinin değiştirilerek, Yunusemre Belediyesi’ne düğün ve nikah salonu kazandırılması maddesi damga vurdu.

Manisa Şehzadeler'in imar sorununa neşter!

Manisa Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda, yeni kapalı modern pazaryeri kazandırılmasıyla ilgili imar maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

manisa sabuncubeli ne oldu Haberi

manisa sabuncubeli ne oldu

Manisa İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı 2'nci Dönem Toplantısı Şehzadeler Kaymakamlığımda, Vali Yardımcısı Yakup Tat başkanlığında yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Tat, il genelinde 299 kamu yatırım projesinin bulunduğunu ve bunların toplam tutarının 2 milyar 800 milyon TL olduğunu söyledi. Bu yatırımlardan 59'unun tamamlandığım vurgulayan Tat, "133'ü halen devam etmekte, 30 yatırım ihale aşamasında. 77 projeye ise henüz başlanmadı" dedi. 


Vali Yardımcısı Tat'ın konuşmasının ardından toplantıya katılan ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri tek tek söz alarak 2015 yılı yatırım programları hakkında bilgiler verdi. Toplantıda en çok merak edilen konu ise 2014 yılının Kasım ayında yapımı duran İzmir-Manisa Devlet Karayolu üzerindeki Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatının devam edip-etmeyeceği oldu. Toplantıda yatırımcı kuruluş olarak söz alan İzmir Karayolları 2. Bölge Müdür Vekili...