14 / 05 / 2024

Manisa Saruhanlı içmesuyu hattı

Manisa Saruhanlı içmesuyu hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü arızalardan kaynaklanan çeşitli su kesintilerini azaltmak adına mahallenin içme suyu ana terfi hattı, şebeke hattı, depo ve depolar arası bağlantıların yenilenmesi çalışmalarını tamamladı.

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Manisa Demirci 2023 projesi...

TOKİ Manisa projesi için şok erteleme! Hemen peş peşe açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ Manisa projesi için şok erteleme... Hemen peş peşe açıklanan bu detaylara bakın...

TOKİ Manisa projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçedeki 150 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçedeki 150 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesi için beklenen tarih resmen geldi! 605 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için beklenen tarih resmen geldi... 605 yeni konutu aman kaçırmayın! İşte TOKİ Manisa 2022 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Manisa projesi için büyük müjde geldi! 150 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 150 konutluk Manisa projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

TOKİ Manisa projesi için tarih belli oldu! Tam 605 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa'da 605 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 26 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Manisa projesi için resmen düğmeye bastı! O ilçeye 150 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa projesi için resmen düğmeye bastı. TOKİ'nin Manisa 2022 projesinde 150 konut yer alacak. 

TOKİ Manisa Saruhanlı'da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Saruhanlı projesinde kaç adet konut yapılacak, Saruhanlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Saruhanlı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa projesi için start verdi! Manisa'nın o ilçesine hem ucuz hem de yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi! Manisa'lılara son dakika ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Manisa projesi detayları...

Manisa Saruhanlı içmesuyu hattı Haberi

Manisa Saruhanlı içmesuyu hattı


MASKİ Genel Müdürlüğü Saruhanlı ilçesi Büyükbelen Mahallesi’nde içme suyu ana terfi hattı, şebeke depo ve depolar arası bağlantı hatlarının çalışmalarını tamamladı. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, çalışma ile Büyükbelen Mahallesi’nin içme suyu şebekesinin 2047 yılına kadar hizmet verebileceğini belirtti.


MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Saruhanlı ilçesi Büyükbelen Mahallesi’nde altyapı çalışmaları kapsamında,  vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı su kullanmalarına imkan tanımak ve arızalardan kaynaklanan çeşitli su kesintilerini azaltmak adına mahallenin içme suyu ana terfi hattı, şebeke hattı, depo ve depolar arası bağlantıların yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç da Büyükbelen Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Büyükbelen Mahallesi’nin içme suyu konusunda yaşayacağı sorunların önüne geçildiğini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, çalışma hakkında bilgi verdi.

40 Yıllık Şebeke Yenilendi

MASKİ...