19 / 05 / 2024

manisa Şehzadeler Gençlik Merkezi

manisa Şehzadeler Gençlik Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Çağın gereklerini yakalayan, geleceğe hazırlanan ama aynı zamanda kahraman ecdadının şehidinin de farkında olan nesillerin yetişmesi için gayret ediyoruz'' dedi

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Sarıgöl’de Gençlerin kültürel ve sosyal anlamda vakitlerini en iyi şekilde geçirecekleri Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

İl genelinde gençlere yönelik yatırımlarıyla dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ni tamamlıyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Selendi Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de hayata geçirilen ve ilçede kültürel, sosyal etkinliklerin buluşma noktası haline gelecek olan Gençlik Merkezi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Manisa Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımını tamamladığı Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kurs kayıtlarıyla eğitimin startını verdi.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi yükseliyor!

İl genelinde gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ndeki çalışmalar tamamlanıyor.

manisa Şehzadeler Gençlik Merkezi Haberi

manisa Şehzadeler Gençlik Merkezi

Kılıç, Manisa'da Şehzadeler Gençlik Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, açılışını yaptıkları merkezin kiralık binada hizmet vereceğini belirterek, gelecekte Manisa'da 4 gençlik merkezi binası yaptıracaklarını söyledi. 

     Merkezleri gençlerin bir önce hizmetine sunmak amacıyla asıl binaları yapılıncaya kadar uygun bina temin ettikleri yerlerde kiralama yoluna gittiklerini anlatan Kılıç, şöyle devam etti: 

     ''İnşaat bitene kadar bazı illerde uygun iş yerlerini kiralayalım, gençlerimizin hem ayağı alışsın hem başka zararlı alışkanlıklara alışmasınlar diye burayı hizmete açıyoruz. Evde anne babalar, çocuklar, gençler için ihtiyaç duyulan her şeyi veremeyebilir. İyi ve güzel faaliyetlere ihtiyaçları olabilir. Merpen altlarında, bodrum katlarında ne olduğu belli olmayan yerlerde, mekanlarda, gençlerimiz eğitimi ve ahlakı nedir bilmediğimiz kimselere emanet edilmesin. Gençlerimiz, bizim gençlik merkezlerimizde lider ağabeylerine, ablalarına gönüllü öğretmenlerine teslim edilsinler,...