20 / 07 / 2024

Manisa şehzadelerdeki yan yatan bina yıkıldı mı

Manisa şehzadelerdeki yan yatan bina yıkıldı mı

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde, bir ay önce yanındaki arsada yapılan temel atma çalışmalarında hasar gören ve yan yattığı için vinç desteğiyle ayakta tutulan 5 katlı bina, çatısındaki baz istasyonlarının sökülmesinin ardından sonunda yıkılabildi.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ve fiyatları!

TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Manisa Kırkağaç 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Manisa Demirci Meslek Yüksekokulu'na ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksekokulu'nun olduğu binanın yan tarafında Manisa Büyükşehir Belediyesine ait olan arsa, meslek yüksekokuluna ek bina yapılmak üzere üniversiteye bedelsiz devredildi

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Manisa'daki eski spor tesislerinin yerine yenisi yapılıyor!

Kentin dört bir yanına spor tesisleri inşa eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Lav Spor Tesisinde yapımına başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Yanık Ülke Konutları ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında hayata geçirilen Yanık Ülke Konutları projesi tamamlandı. 

Manisa Yanık Ülke Konutları ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak amacıyla başlattığı dev restorasyon hamlesi kapsamında hayata geçirilen Yanık Ülke Konutları projesi tamamlandı. Projenin satış ihalesi ise 7 Mart’ta gerçekleştirileceği duyuruldu.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Manisa Yanık Ülke Konutları'nda teslimler başlıyor!

Manisa Kula'da turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında tarihi evleri satın alınan hak sahiplerinin yerleşeceği Yanık Ülke Konutları tamamlandı.

Manisa şehzadelerdeki yan yatan bina yıkıldı mı Haberi

Manisa şehzadelerdeki yan yatan bina yıkıldı mı

Murat Caddesi üzerindeki boş arsaya apartman yapılması için bir ay önce inşaat çalışmalarına başlandı. Temel kazılırken, arsanın bitişindeki 5 katlı bina hasar gördü. Apartmanda çatlaklar oluşurken, binada yaşayan 5 aile evlerini boşalttı. Binanın yıkılma olasılığına karşı vinçle destek sağlandı. O günden beri bina vinç desteğiyle ayakta tutuldu. Belediye tehlike yaratan bina için yıkım kararı verdi. Yüklenici Nag İnşaat firması ise temeline zarar verdiği binayı 600 bin lira bedelle satın aldı. Ancak firma, çatıdaki baz istasyonları yüzünden binayı  yıkılamadı. Yaklaşık bir ayın ardından tehlike saçan binanın çatısındaki baz istasyonları söküldü. Tehlike yarattığı için endişe duyan mahalleli, yıkım çalışmalarının tamamlanmasıyla rahat bir nefes aldı. Yıkımı kimi vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla...