25 / 07 / 2024

Manisa Soma Büyükgüney sit durumu

Manisa Soma Büyükgüney sit durumu

Manisa Soma ilçesine bağlı Büyükgüney Mahallesi'nde Koloğlu - 2 Göleti olarak planlanan alan içerisinde tespit edilen III.(Üçüncü) Derece Arkeolojik sit tescil önerisi kabul edildi...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Migros deterjanlarda büyük indirim! 8 kg Alo 129 TL oldu! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleriyle en sevilen zincir marketi Migros, çamaşır deterjanlarında indirime gitti. Migros’un uyguladığı büyük indirimlerle 8 kg Alo deterjan fiyatı 129,90 TL oldu. İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa'da deterjanlarda büyük indirim! 8 kg deterjan 120 TL’ye indi! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleriyle en sevilen zincir marketi Carrefoursa, çamaşır deterjanlarında indirime gitti. Carrefoursa’nın uyguladığı büyük indirimlerle 8 kg deterjan fiyatı 120 TL oldu. İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Beklenen büyük Marmara depremi için ürküten açıklama!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Aysun Aykan, beklenen büyük Marmara depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Büyük göç kiraları artırdı!

En çok göç alan yerlerin başında Muğla'nın Bodrum ilçesi geliyor. Pandemi emlak sektöründeki dengeleri büyük oranda değiştirdi. Büyük kentlerden göç edip Ege ve güney köylerine yerleşenler bölgelerde kiraların artmasına neden oldu. Muğla, Antalya, Çanakkale göçerlerin gözdesi...

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

Manisa Soma Büyükgüney sit durumu Haberi

Manisa Soma Büyükgüney sit durumu

İZMİR II NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI

KORUMA BÖLGE KURULU

KARAR

                                                                                                                   45.11/124

TOPLANTI TARİHİ VE NO   : 18.07.2014 - 170                                 Toplantı Yeri

KARAR TARİHİ VE NO        : 18.07.2014 - 4155                                   İZMİR

Manisa ili,...