29 / 04 / 2024

manisa toki 2015

manisa toki 2015

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konut üretimindeki yüksek tecrübeleri sayesinde sadece bina inşa etmediklerini, yeni şehirler kurduklarını söyledi.

Manisa Yunusemre Belediyesi Toki Evleri!

Manisa Yunusemre Belediyesi Toki Evleri 5 bin 500 konuttan meydana geliyor. Manisa Yunusemre Belediyesi Toki Evleri başvuruları 30 Haziran’a kadar devam edecek.

Manisa TOKİ Akgedik başvuru!

Manisa TOKİ Akgedik Evleri 5 bin 500 konuttan meydana geliyor. Manisa Akhisar TOKİ projesinde evlerin yanı sıra okul, cami, sağlık tesisi, park, alışveriş merkezleri de bulunuyor.

Manisa Akgedik TOKİ Evleri!

Manisa Akgedik TOKİ Evleri kent merkezine 12 kilometre mesafedeki Akgedik Mahallesi'nde inşa edilecek. TOKİ Manisa Akgedik Evleri toplam 5 bin 500 konuttan meydana geliyor.

Manisa Yunusemre Konutları TOKİ Evleri!

Manisa Yunusemre Konutları TOKİ Evleri ön talep sürecini başlattı. TOKİ Manisa Yunus Emre Konutları Evleri 'nde 2+1 ve 3+1 gibi daire seçenekleri yer alıyor.

Mehmet Çerçi, Manisa TOKİ projesini inceledi!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalıların sabırsızlıkla beklediği ve Manisa’nın en büyük projelerinden birisi olarak tarihe geçecek olan TOKİ Projesi üzerinde önce masada daha sonrada sahada incelemelerde bulundu.

Başbakan Davutoğlu: TOKİ projesi Manisa için çok önemli!

Başbakan Davutoğlu, Akgedik’e yapılacak olan toplu konut projesiyle ilgili, Yunusemre Belediyesi’ni övdü. Başbakan Davutoğlu, Yunusemre Belediyesinin TOKİ projesini hayata geçireceğini belirterek, ”AK Partili belediye farkı.” dedi.

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 18 Temmuz!

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 19 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 1.000 adet konuta yer veriliyor.

Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları 2018!

Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen konutların kurası 16-17 Temmuz'da çekilecek. Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları da açıklanınca burada yer alacak..

Manisa TOKİ Demirci Alt Gelir başvuruları!

Taksitlerin 261 liradan başladığı projede 90 adet daire bulunuyor. İşte Manisa TOKİ Demirci Alt Gelir başvuruları...

Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları!

TOKİ'nin Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 90 konut açık satışta. İşte, Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları...

Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları 2016!

151 adet konuttan meydana gelen Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesindeki 90 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları...

Manisa TOKİ Gördes fiyatları!

TOKİ'nin Manisa Gördes Belediye Projesinde yer alan 63 adet 2+1 daire satışa çıkıyor. İşte, Manisa TOKİ Gördes fiyatları...

Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu!

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Yunusemre Manisa TOKİ Evleri'nde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Peki Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu açıklandı mı?

TOKİ 2015 yılında kaç konut sattı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2015 yılı içinde satış rakamlarını ve başvuru sayılarını yayınladı. TOKİ'nin en çok satış yaptığı ay Temmuz, en çok başvuru aldığı ay ise Nisan ayı oldu.

TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuru süresi 2015!

TOKİ Manisa Salihli Taytan'da 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkıyor. Projede 96 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuru süresi 2015...

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir başvuru 2015!

TOKİ Manisa Salihli Taytan'da 120 veya 180 ay vade uygulanıyor. Projede aylık taksitler 245 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir başvuru 2015 detayları...

Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015!

TOKİ Manisa Demirci'de fiyatlar 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede 75,10 ve 106,20 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor. İşte Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015 detayları...

Manisa Demirci TOKİ başvuru ücreti ne kadar?

Toplamda 171 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Manisa Demirci'de başvurular 30 Kasım 2015 tarihinde sona erecek. Peki Manisa Demirci TOKİ başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Manisa Demirci Evleri fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede yüzde 15 peşinatta, kalan kısım için 216 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman 2015?

manisa toki 2015 Haberi

manisa toki 2015

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konut üretimindeki yüksek tecrübeleri sayesinde sadece bina inşa etmediklerini, yeni şehirler kurduklarını söyledi.


Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin farklı şehirlerinde emekli vatandaşlara, alt ve orta gelir grubuna yönelik samimi, sıcak ve insan ilişkilerini ön planda tutan yeni şehirler kurduklarını, Manisa Akgedik Mahallesi'nde 5 bin konutluk projenin ilk etabı olan bin 101 konutun yapımı için yer teslimi yapıldığını belirtti.


Şantiye kurulumundan sonra konut inşaatının başlayacağını kaydeden Ergün Turan, "Konut üretimindeki yüksek tecrübemizi, sadece bina inşa etme aşamasından, yeni yerleşimler, yeni şehirler kurma ölçeğine getirdik" dedi. 


TOKİ'nin artık sadece konut değil, master planlı büyük yerleşim projelerini hayata geçirdiğini ifade eden Turan, "Ülkemizin farklı şehirlerindeki büyük konut alanlarında yürüttüğümüz uygulamalarımızı bir mega proje olan "Yeni...