02 / 05 / 2024

manisa toki çekilişi ne zaman

manisa toki çekilişi ne zaman

TOKİ Manisa Yunuskent 1. Etap Kura Çekimlerinin ardından kendilerine ev çıkmayan vatandaşların yatırdıkları ön peşinatları 6 Haziran tarihinden itibaren Halk Bankası'nın Manisa'daki 3 şubesinden teslim alabilecekleri duyuruldu.

TOKİ Manisa Yunuskent Konutları'nın kurası 26 Mayıs'ta!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu makamında konuk etti. Akdedik Yunuskent 1. Etap Toplu Konut Projesi için kura tarihi açıklandı.

TOKİ kura tarihleri takvimi belli oldu! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura tarihleri takvimi 2022 vatandaşların gündeminde bulunuyor. TOKİ kura tarihleri takvimi il il peş peşe çekilecek. Peki, 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ Manisa Akhisar 2020 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut 2020 projesi kapsamında hayata geçirecei Manisa Akhisar projesinin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Köprübaşı 2020 kura çekilişi 28 Nisan'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 kura çekilişi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 50 bin konut projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Akgedik çekilişi kura sonuçları isim isim listesi 2018!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamındaki 1.500 konutun kurası bugün çekiliyor. İşte TOKİ Manisa Akgedik çekilişi kura sonuçları isim isim listesi 2018..

TOKİ Manisa Yunusemre kura çekilişi 16 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'daki 1.500 adet konutun kura çekilişi 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi!

200 konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki projesi kura çekilişi ne zaman?

Kırşehir Kaman Toki alt gelir grubu kura çekilişi!

TOKİ'nin 63 konut olarak hayata geçirdiği Kırşehir Kaman alt gelir gubu projesi kapsamındaki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Kırşehir Kaman Toki alt gelir grubu kura çekilişi...

TOKİ Manisa Yunus Emre kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Manisa Yunus Emre kura çekilişi sonuçları dün saat 10:00'dan itibaren açıklandı. Toplamda 5 bin 500 konuttan oluşan proje 1. etap teslimleri 2017 Eylül ayında yapılması planlanıyor.

manisa toki çekilişi ne zaman Haberi

manisa toki çekilişi ne zaman

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Manisa Yunusemre Belediyesi işbirliğiyle Akgedik Bölgesi'nde yapımına hızlı bir şekilde devam edilen Yunuskent'in ilk etabında geçtiğimiz hafta kura heyecanı yaşandı. 2+1 ve 3+1 olarak iki ayrı kategoride gerçekleştirilen ve bin 76 konutun sahiplerinin belirlendiği kura çekiminin ardından vatandaşlar sürecin nasıl işleyeceğine dair Yunusemre Belediyesi'ne yoğun bir başvuruda bulundu. Kurada kendilerine ev çıkmayanlar için geri ödemelerin 6 Haziran olarak değiştiğini kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, "TOKİ için daha önce aldığımız başvurular sadece 1. etap içindi. Bu etapta kendisine konut çıkmayan vatandaşlarımız TOKİ'nin mevzuatı gereği kanuni bir zorunluluk olarak yatırmış oldukları ön peşinat bedellerini 6 Haziran'dan itibaren almaya başlayacaklar. Yine daha önce ön kayıt ücretlerinin Halk Bankası Mesir Şubesi'nden tahsil edilebileceğini duyurmuştuk. Son yapılan değişiklikle,...