03 / 05 / 2024

manisa toki emniyet müdürlüğü ihalesi

manisa toki emniyet müdürlüğü ihalesi

TOKİ Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 18 Temmuz!

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 19 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 1.000 adet konuta yer veriliyor.

Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları 2018!

Toplu Konut Uygulamaları kapsamında İdare tarafından Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen konutların kurası 16-17 Temmuz'da çekilecek. Manisa TOKİ Akgedik kura çekimi sonuçları da açıklanınca burada yer alacak..

Manisa TOKİ Demirci Alt Gelir başvuruları!

Taksitlerin 261 liradan başladığı projede 90 adet daire bulunuyor. İşte Manisa TOKİ Demirci Alt Gelir başvuruları...

Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları!

TOKİ'nin Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 90 konut açık satışta. İşte, Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları...

Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları 2016!

151 adet konuttan meydana gelen Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesindeki 90 konut kurasız olarak satılıyor. İşte, Toki Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları...

Manisa TOKİ Gördes fiyatları!

TOKİ'nin Manisa Gördes Belediye Projesinde yer alan 63 adet 2+1 daire satışa çıkıyor. İşte, Manisa TOKİ Gördes fiyatları...

Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu!

Daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Yunusemre Manisa TOKİ Evleri'nde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Peki Yunusemre Manisa TOKİ Evleri kura sonucu açıklandı mı?

TOKİ Manisa Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Manisa Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi 24 Aralık'ta!

TOKİ Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 24 Aralık 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap fiyat listesi!

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. TOKİ ve Manisa-Salihli Belediye Başkanlığı ortaklığında hayata geçirilen projede 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen TOKİ Manisa Salihli Durasıllı Konutları fiyatları 90 bin 625 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Manisa Salihli Durasıllı Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ başvuru ücreti!

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ başvuru ücreti 4 bin TL olarak belirlendi. Tamamı 2+1 dairelerden oluşan projede satış ve başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap'ta daire fiyatları 90 bin 625 TL'den başlıyor. Projede 64 adet daire satışa sunuluyor. İşte TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap başvuru şartları...

manisa toki emniyet müdürlüğü ihalesi Haberi

manisa toki emniyet müdürlüğü ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da...