24 / 07 / 2024

Manisa uzun apartmanı

Manisa uzun apartmanı

Manisa’da yaşanan depremler sonucunda oturdukları apartmanda yaşanan dairelerin kolonları çatırdamasıyla birlikte Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘Oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz ayın sonlarına doğru evlerinden tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsız girdi.

İzmir'de çöken Emrah Apartmanı'nın müteahhidinin oğluna takipsizlik kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un oğlu Murat Bora Uzun hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar alındı. 

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Emrah Apartmanı'nın müteahhitinden pişkin cevap!

İzmir'deki depremde 32 kişinin hayatını kaybettiği Emrah Apartmanı'nın müteahhidi Hayati Uzun'un apartmanın ortak watsapp grubunda verdiği pişkin cevap 'bu kadarına da pes' dedirtti.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı'nın müteahhiti 'Yıkılacak' demiş!

İzmir depreminde yıkılan ilk bina Bayraklı'da Hayrettin Uzun'un inşa ettiği Emrah Apartmanı'ydi. Hayettin Uzun'un inşa ettiği bina iki torunu ve gelinine mezar oldu.

Emrah Apartmanı'nda hazin son! Müteahhit dede depremde torunlarını kaybetti!

Geçtiğimiz gün İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Emrah Apartmanı’nın müteahhiti Hayati Uzun, depremde torunlarını kaybetti. Uzun’un 1992 yılı Erzincan depreminde başka bir torununu daha kaybettiği ortaya çıktı.

İzmir'deki deprem Manisa'da bir binada çatlaklar oluşturdu! Bina tahliye edildi!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından çatlaklar oluşan apartman boşaltıldı.

Manisa'da tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsızlık şoku!

Manisa’da yaşanan depremler sonucunda oturdukları apartmanda yaşanan dairelerin kolonları çatırdamasıyla birlikte Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘Oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz ayın sonlarına doğru evlerinden tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsız girdi.

Manisa’daki inşaatın temel kazısında 5 katlı apartman hasar gördü!

Manisa Yunusemre’de , bir inşaatın temel kazısında bitişikteki apartman hasar gördü. Apartman sakinleri tahliye edildi.

Dünyanın en uzun apartmanı Ukrayna’da!

Dünyanın en uzun apartmanı Ukrayna’nın Lutsk şehrinde yer alıyor. 1969-1980 yılları arasında inşa edilen binanın uzunluğu 2700 metre.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

Manisa Sümerpark'ta çalışmalar başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ağırladı. Ziyarette uzun yıllardır atıl olan eski Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilecek olan Sümerpark Projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa uzun apartmanı Haberi

Manisa uzun apartmanı

Manisa’da yaşanan depremlerde oturdukları apartmanda yaşanan dairelerin kolonları çatırdamasıyla beraber Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘Oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz ayın sonlarına doğru evlerinden boşaltılan Uzun Apartmanı sakinlerine ikinci şok da hırsızlardan geldi.

Manisa Haberleri'nden Ahmet Ünsal'ın haberine göre; hırsızlar, Şehzadeler Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenen 7 Katlı Uzun apartmanın kapısında bulunan mühürleri söküp girdikleri tüm dairelerinin kapıları başta olmak üzere asansör kapıları ve apartmandan çıkarken de apartmanın cümle kapısını yerinden söküp kayboldu.

Uzun apartmanın sakinler evlerinde bulunan eşyaları taşımak için geldikleri dairelerinde kapıları sökerek evlerinde bulunan değerleri eşyalarının da çalınması olayı ikinci bir şoku yaşadılar.

Şehzadeler ilçesi Çarşı Mahallesi Murat Caddesi üzerinde bulunan Uzun apartmanın çatı katındaki Murat Uzun ise, evinde kalan ana eşyaları tuttuğu evine taşımak için geldiğinde...