02 / 05 / 2024

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi ne zaman açılacak

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi ne zaman açılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni inceledi.

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

TMSF, Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Manisa Salihli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Manisa depremleri açıklaması!

Akhisar’ın Depremselliği isimli panele katılan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Manisa'da yaşanan depremler hakkında konuştu. Sözbilir, yaşanan depremlerin yaşanacak daha büyük bir depremin önleyicisi olarak değerlendirilebileceğini belirtti...

Manisa stat projesi için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılarak Manisa yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Manisa'da inşaatın 4. katından düşen işçi öldü!

Manisa'nın Soma ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde inşaatta çalışan 38 yaşındaki Cihan Dalaklı, binanın 4'üncü katından beton zemine düşerek hayatını kaybetti...

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Manisa'ya 1 milyar 402 milyon TL'lik 207 proje!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 28 Nisan'da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla temel atma ve açılış töreni düzenleyeceklerini söyledi.

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

Manisa Turgutlu'daki spor kompleksi Ekim'de açılacak!

Manisa Turgutlu'daki yeni spor kompleksi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı törenle Ekim ayında açılacak..

Manisa Doğtaş ve Kelebek mağazası açıldı!

Manisa ekonomisine katkı sağlayacak Doğtaş ve Kelebek mağazaları açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

Manisa Çözüm Koleji açıldı!

Manisa Çözüm Koleji hizmete açıldı, gerçekleştirilen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi ne zaman açılacak Haberi

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi ne zaman açılacak


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin 40 yıllık kanayan yarası olan çöp sorununa son vermesi amacıyla çalışmalarını geçtiğimiz yıl başlattığı Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Membran 1. Lot için serim işleminin tamamlandığı ve ilk soğuk çalıştırma denemelerinin yapıldığı tesiste Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün incelemelerde bulundu. Başkan Ergün’e incelemeleri esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Uzunburun Mahalle Muhtarı İbrahim Çakır ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Deneme çalışmaları gerçekleştiriliyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilk olarak, tesisin girişinde başlayan kavşak çalışmalarını inceledi....