29 / 04 / 2024

manisa yatırımları 2017

manisa yatırımları 2017

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Selendi, Alaşehir, Salihli ile Turgutlu belediyelerinin hayata geçirdiği 803 milyon liralık 248 projenin açılışını yarın yapacak.

Manisa'daki 250 projenin açılışı yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet etti. Başkan Ergün, 4 ilçede 803 milyon lirayı bulan 250 projenin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.

Manisa Koordinasyon Merkezi binası yıl içinde tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli'de MABEM ve Koordinasyon Merkezi hizmet binasını inşa ediyor.

Manisa Büyükşehir ek hizmet binasında çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, içme suyu arıza ekipleri ile sayaç laboratuvarının taşınacağı Manisa hali yanındaki binadaki çalışmaları inceledi.

Manisa'daki altyapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Salihli’de altyapı çalışmaları devam eden mahalleleri ziyaret etti.

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Manisa Yunusdere'nin yolları yenilendi!

Mahalleleri daha modern hale getirebilmek için altyapı ve üstyapı projelerini koordineli bir şekilde yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Yunusdere Mahallesi’nde de kilit parke taşı ve bordür çalışmalarına başladı.

Manisa Tirkeş yeni altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Saruhanlı İlçesi Tirkeş Mahallesi’ni ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Bilal Arslan ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Manisa Gölmarmara'da sıra üst yapıda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Kılcanlar Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün tamamladığı altyapı çalışmalarının ardından parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Kırkağaç ile Akhisar birbirine bağlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ile Akhisar ilçelerini birbirine bağlayan Işıklar-Yaykın Mahalleleri arasındaki 6 kilometrelik yolda asfalt için temel çalışmasına başladı.

Manisa Sultaniye'ye yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Çerkez Sultaniye Mahallesi’ne sıfırdan kanalizasyon hattı döşeyerek mahalleyi sağlıklı altyapıyla tanıştırıyor.

Manisa Turgutlu'daki çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Çıkrıkçı Mahallesi düğün salonu çevresine kilit parke taşı döşedi. Mahalle sakini Kerim Kaya da yapılan hizmetler için pankart yaptırarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezinde toplamda 3,5 kilometrelik yolda asfalt altı dolgu çalışması başladı. Tırazlar Caddesi’nden başlayan çalışmalar diğer ana caddelere kadar devam edecek.

Manisa'nın yolları yeni yüzüne kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de Dibekdere Mahallesi’ni karayoluna bağlayan güzergâhta, bakım onarım ve yama çalışmalarını sürdürdü. Kış mevsimi öncesinde yol, mevsim şartlarına uygun hale getirildi.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Manisa yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Manisa yatırımlarını masaya yatırdı.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

İnşaat yatırımları hız kesmiyor!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜlK) 2017’nin ikinci çeyrek dönemine ilişkin milli gelir verilerine göre ikinci çeyrekteki büyümenin büyük ölçüde inşaat yatırımlarından kaynaklandığı görülüyor.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

manisa yatırımları 2017 Haberi

manisa yatırımları 2017


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın Manisa’ya gelerek Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu belediyelerinin kazandırdığı yatırımların toplu açılış törenini gerçekleştirecek.

Tüm Manisalıları yarın gerçekleştirilecek olan toplu açılış ve temel atma törenlerine davet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 4 ilçede 803 milyon liralık yatırımla 248 projenin açılışlarının yapılacağını ve temelinin atılacağını dile getirdi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 11.15’te Manisa’da olacak. Selendi ilçe girişinden karşılanacak olan Devlet Bahçeli’nin Manisa programı ise şu şekilde:
11.30 Selendi Belediyesini Ziyaret
12.00 Selendi Kent Meydanı Toplu Açılış Töreni
13.30 Alaşehir Belediyesini Ziyaret
14.00 Alaşehir Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Toplu Açılış Töreni
15.30 Salihli Belediyesini Ziyaret
16.15 Salihli Kent Meydanı Toplu Açılış Töreni
17.30 Turgutlu Belediyesini...