03 / 05 / 2024

manisa yeni osb

manisa yeni osb

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 366 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa'ya 78 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek.

Manisa'ya yeni millet bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ'den Manisa'ya 547 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 547 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Manisa Köprübaşı'na 78 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Köprübaşı'nda 78 yeni konut inşa edecek.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 980 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde 980 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Manisa Yunusemre'de 980 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre'de 980 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 366 yeni konut müjdesi!

81 ilde yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 366 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Manisa'da OSB arsalarına talep artıyor! 

Mecit Osmanlı Gayrimenkul Danışmanlığı’nın sahibi Mecit Osmanlı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde son zamanlarda arsa yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

OSB'lere olan talep arttı!

Gerek hammadde sorunu gerekse açılmalara hazırlanan sektörlerde yaşanan yatırım iştahı, OSB’lere olan talebi artırdı. Son bir yılda OSB’lerde bin 800’ün üzerinde yeni parsel tahsis edilirken, 15 adet de yeni OSB açıldı. 

manisa yeni osb Haberi

manisa yeni osb

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Mehmet Yılmaz, kentte yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarına ev sahipliği yapacak iki yeni OSB kurulması için çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerin yüksek teknolojili yatırımlar için cazibe merkezi haline geleceğini kaydeden Yılmaz, "Bugün Manisa iki şapkası olan bir şehir. Biritarım diğeri sanayi. Tarımı yok sayamazsınız ama sanayiyi de bugünkü haliyle planlayamazsınız. Hedefimiz Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek” dedi.

Dünya'da yer alan habere göre; Manisa'nın sanayi ve tarım sektörlerindeki üretimi, ihracatı ve turizm potansiyeli ile Türkiye'nin parlayan yıldızı olma yolunda ilerlediğin kaydeden Mehmet Yılmaz, “Manisa'ya ve ülkemize yüksek katma değer sağlamak amacıyla çalışmalarımız sürüyor. Endüstri 4.0 ile beraber teknokentlerin çağa uyumlu olmasını yakalaması gerektiği gerçeğinden hareket ederek Yunt...