06 / 05 / 2024

Manisa Yunuskent bağlantı yolları

Manisa Yunuskent bağlantı yolları

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından Akgedik’te yapımına başlanan Yunuskent toplu konutlarına ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yollarının protokolü imzalandı.

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

TOKİ Manisa Yunuskent'in bağlantı yolları protokolü imzalandı!

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından Akgedik’te yapımına başlanan Yunuskent toplu konutlarına ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yollarının protokolü imzalandı.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları kabul edildi!

İstanbul’un kuzeyindeki ormanlık alanda yapımı devam eden Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları meclisten geçti!

3. Köprü'yü ilgilendiren Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İBB Meclisi'nden geçti.

Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolu yapılıyor!

Malatya’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Malatya-Yeşilyurt bağlantı yolunda, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından da yol güzergahında kalan alt yapılar yenileniyor.

Seyrantepe bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak!

eyrantepe bağlantı tüneli önceki gün açıldı. Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak.

Seyrantepe bağlantı tüneli bugün açıldı!

Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açılıyor.

Seyrantepe Bağlantı Tüneli açıldı!

Hacıosman – Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe – Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açıldı.

Seyrantepe Bağlantı Tüneli bugün açılıyor!

Hacıosman – Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe – Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açılacak.

Seyrantepe bağlantı tüneli yarın açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, M2 Hacıosman - Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe - Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak yeni bağlantı tünelinin yarın açılacağını duyurdu.

Adıyaman'da yeni otogarın bağlantı yolları yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın bağlantı yollarının da yapımına başlandığı bildirildi. Otogarın hizmet noktaları 8 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek

Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı projesinde sona gelindi!

Bandırma civarında yaklaşık 2 bin 500 MW kurulu güce sahip santrallarde üretilen elektrik enerjisini, tüketimin giderek arttığı İstanbul’a aktarmayı hedefleyen Lapseki-Sütlüce Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi hayata geçiriliyor.

3. köprü bağlantı yolları ihalesine erteleme kararı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. Erteleme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa Yunuskent bağlantı yolları Haberi

Manisa Yunuskent bağlantı yolları

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından Akgedik’te yapımına başlanan Yunuskent toplu konutlarına ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yollarının protokolü imzalandı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek arasında ‘Gürle-MOSB-Akgedik ve İzmir-Menemen Bağlantı Yolu’ yapım projesine ilişkin protokol imzalandı.


Yaklaşık 10 milyon metrekare alanda kurulu, 45 bin 500 çalışanı ve 8 milyar Dolarlık dış ticaret hacmi olan Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin (MOSB) batısında bulunan Akgedik Mahallesinde, Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile 1 milyon 550 bin metrekare imar planlı alanda, toplam 5 bin 500 konutluk Yunuskent toplu konut projesinin bağlantı yolları için protokol imzalandı. Bin 100 konutluk 1. etap konut ve bağlantı yolları ihalesi yapılan ve yapımı devam eden Yunuskent’in 2. etap...