02 / 05 / 2024

manisada kaç tesis var

manisada kaç tesis var

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa'ya son 11 yılda toplam 735 milyon lira yatırım yapıldığını belirterek, "Biz Manisa için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Manisa'da kaybedilen yılları geri kazanmamız lazım" dedi

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Durmuş ve Serkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Antalya Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı.

Kaş'ta 6 metrekarelik büfe yerine dev tesis!

Türkiye’nin gözde turizm bölgelerinden biri olan Kaş, kaçak yapılarla gündemde. Bölgede büfe inşa etmesi gerekirken dev tesis kuran işletme sahibi Alper Ünsal " “Bir tek büfe ile kirayı ödemem imkânsız. Ben bunu kaçak olarak yaptım." dedi.

Yönetsel Tesis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Yönetsel Tesis Yönetim Anonim Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Kar tarafından kuruldu.

Yönetsel Tesis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Yönetsel Tesis Yönetim Anonim Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Kar tarafından kuruldu.

Meram Kaşınhanı'na kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Kağıthane Hasbahçe Stadı yenileniyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, tesis konusunda da bir çok proje geliştirdiklerini ve hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Kılıç, yeni yapılacak olan meydan çalışması ile birlikte Hasbahçe Stadını da yenileyeceklerini belirtti.

Eczacıbaşı İpek Kağıt, Manisa ve Kazakistan'da tesis açtı!

Eczacıbaşı İpek Kağıt, 2012 yılında başlattığı yurtdışında 4 kat büyüme, ciroyu 2'ye katlama hedefiyle uluslararası yatırımlarına bir yenisini ekledi.

Ankara Mamak'taki kaçak tesis için yıkım kararı alındı!

Çankaya Belediyesi hafta sonu Mamak’taki kaçak tesisini kaldırmazsa pazartesi günü ekipler Çevik Kuvvet eşliğinde tesise girerek yıkım işlemlerine hemen başlayacak.

1942 yılında Kağıthane'de yeşil alan kurulacak!

1942 yılında Belediye, Prost planı çerçevesinde Kağıthane'de yeşil bir alan tesis edecekmiş. Bu alanda bulunan İmrahor Köşkü belediye tarafından satın alınacakmış ve aynı bölgedeki Çağlayan Köşkü'de yıktırılacakmış.

manisada kaç tesis var Haberi

manisada kaç tesis var


Orman ve Su İşleri Bakanı, "Manisa'ya hükümet olarak yaptığımız yatırımları belediyecilikte de sürdürmek istiyoruz" dedi


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa'ya son 11 yılda toplam 735 milyon lira yatırım yapıldığını belirterek, "Biz Manisa için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Manisa'da kaybedilen yılları geri kazanmamız lazım. Büyükşehir adayımız Hüseyin Tanrıverdi Manisa için büyük bir şanstır" dedi. Bir dizi açılış ve ziyaretler için Manisa'ya gelen Bakan Eroğlu, Anemon Otel'de sanayici, işadamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluştu. Toplantıya Vali Abdurrahman Savaş, AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve çok sayıda davetli katıldı. Bakan Eroğlu, Manisa'ya her geldiğinde heyecan duyduğunu belirterek, "Tanrıverdi'nin hazırladığı 45 dev projeyi izledim ve çok beğendim. Tanrıverdi Manisa için...