29 / 04 / 2024

manisadaki düğün salonları

manisadaki düğün salonları

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Seyitli ilçesinde hayata geçirilen çok amaçlı düğün salonunu hizmete açtı.

Manisa Karakurt'a düğün salonu inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kırkağaç ilçesi Karakurt Mahallesi’ndeki düğün salonunun yapımı hızla devam ediyor.

Manisa Köprübaşı Düğün Salonu'nun temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Köprübaşı’nda yapımını gerçekleştireceği düğün salonunun temeli atıldı. Hızla ilerleyen çalışmaların tamamlanması ardından vatandaşlar hem modern bir düğün salonuna hem de yepyeni bir sosyal alana kavuşacak.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Düğün salonları işletmecilerinden kira stopajı vergisi açıklaması!

Bir yıldır faaliyet gösteremeyen düğün davet mekanlarının işletmecileri iflasın eşiğine geldiklerini belirtti ve "Artık yeter" dedi. İşletmeciler, 2021 yılı sonuna kadar düğün davet salonlarından kira stopajı vergisinin alınmamasını talep etti.

Düğün salonlarının 1 Temmuz'da açılması evlenecek çiftleri sevindirdi!

3 aydır kapalı olan düğün salonlarının 1 Temmuz'da yeni tip koronavirüs önlemlerine uygun olarak açılması kararının hem sektörü hem evlenecek çiftleri mutlu etti...

Dükkanlarını kapatan işletmeciler kira desteği bekliyor!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi tüm işletmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı...

İzmir Ödemiş'teki düğün salonları yenileniyor!

Ödemiş'te merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinde kullanacağı düğün salonları yenileniyor.

Bayrampaşa cezaevi alanı dönüşüm projesi 2019'da tamamlanacak!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm projesinin fiziki çalışmaları başladı. Proje kapsamında, alana 2 bin 300 konutun yanı sıra devlet hastanesi, okul, cami, meydan, kültür ve sanat merkezi, yer altı otoparkı, spor salonları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile dükkânlar inşa edilecek.

Kemalpaşa düğün salonuna kavuşuyor!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde belediye tarafından Sütçüler ve Çambel mahallerinde yaptırılan düğün salonlarının kaba inşaatının tamamlandığı çevre ve bahçe düzenlemelerinin ardından hizmete açılacağı bildirildi

Menderes İkiz Kır Düğün Salonları açıldı!

Menderes Belediye tarafından 40 günde yapımı tamamlanan Menderes İkiz Kır Düğün Salonlarının resmi açılışı “Birlik ve Beraberlik Gecesi” ile yapıldı. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar da katıldı.

Niğde'de düğün salonları kiraya verilecek!

Şehir İmar Planı'ndaki tadilat, talep ve tekliflerin görüşüldüğü toplantıda Niğde Belediyesi'ne ait İlhanlı ve İnönü Mahallelerindeki düğün salonlarının 5 yıl süreyle kiraya verilmesi teklifi kabul edildi.

İzmir Menderes Merkez Kır Düğün Salonları 1 Mayıs'ta açılıyor!

Menderes Belediyesi'nce, Cüneytbey Mahallesi'nde inşaatı devam eden modern düğün salonlarında sona gelindi. Mimarisi ile dikkat çeken ikiz düğün salonları 1 Mayıs'ta gerçekleşecek düğün ile hizmete açılacak.

Tivibu evleri sinema salonlarına dönüştürüyor!

TTNET'in internet TV platformu Tivibu, 12 yeni HD sinema kanalıyla televizyonları sinema salonlarına dönüştürüyor. Toplam 24 sinema kanalıyla izleyicilere sunulan Sinetivi servisi 7 gün 24 saat kullanılıyor.

Düğün salonlarına ruhsat şartı geliyor!

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmecileri Esnaf Odası' nın ( İSTDO ) açtığı dava sonucunda ruhsatsız halde düğün faaliyeti yapılamayacağına hükmeden mahkemenin kararı Yargıtayca onandı....

Kahvehaneler kafeteryaya dönüşüyor!

Kahveci esnafın bir kısmı iş yerini kapatmak zorunda kalırken bir kısmı çareyi "fast food" satarak kafeteryaya dönüşmekte buldu

manisadaki düğün salonları Haberi

manisadaki düğün salonları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki programlara katılarak, vatandaşlarla birlikte olmaya ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Yunusemre  Belediyesi tarafından  Seyitli Mahallesi’ne kazandırılan Çok Amaçlı Düğün Salonu’nun Başkan Cengiz Ergün’ü temsilen Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve meclis üyeleri katıldı. Seyitli Mahallesi sakinlerine Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Köroğlu, salonun hayırlı olması temennisinde bulundu. Okunan duaların ardından çok amaçlı düğün salonu hizmete açıldı.




Manisa Büyükşehir...