29 / 04 / 2024

Manisaya yurt mu inşa edilecek

Manisaya yurt mu inşa edilecek

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Salihli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından Türkbirliği Anadolu Lisesi bahçesine inşa edilecek olan 200 kişilik öğrenci yurdunun protokolü törenle imzalandı.

Yurt dışından telefon alanlar dikkat! Yurt dışından telefon alma dönemi bitiyor mu?

Türkiye’de teknolojik cihazlara yapılan vergi zam oranları artarak devam ediyor. Yurt dışından getirilen telefonların IMEI kayıt ücreti 2018 senesinde 500 Türk Lirası iken, bu rakam son 5 yılda yüzde 6238 oranında yükselerek 31 bin 692 Türk Lirası olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

2023-2024 KYK burs ve yurt başvuru tarihleri belli oldu mu? KYK burs ücreti ne kadar?

YKS'ye giren milyonlarca aday, 2023-2024 Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve yurt başvuru tarihlerinin başlayıp başlamadığını sorguluyor. Peki, 2023-2024 KYK burs ve yurt başvuru tarihleri belli mi? İşte detaylar...

Bakan Muş: Yurt Dışı Müteahhitlik Sektörü 2023'te 500 milyar dolarlık proje bedeline ulaşacak!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş , yurt dışı müteahhitlik sektörünün senelik proje tutarının 30 milyar dolar seviyelerini geçeceğini öngördüklerini belirtti. Muş bu oranın 2023'te daha da artacağını kaydetti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Beyoğlu'ndaki halı saha yurt mu olacak?

İBB ve Beyoğlu Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Süleyman Solmaz yaptığı açıklamada, “Beyoğlu’nda yapılaşma yoğunluğu fazla, yeşil alan çok az. Depremde kullanılacak boş alan ihtiyacı var” dedi.

Öğrenciler dikkat! Yurt mu yoksa kiralık daire mi?

Ön kayıtlarını yaptıracak olan öğrenciler, fakültesine yakın bir noktada ev kiralamak için arayışlara başladı. Peki Yurt mu yoksa kiralık daire mi?

Öğrenciler dikkat! Yurt mu, ev mi?

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra veliler de kara kara düşünmeye başladı. Peki yurtta kalmak mı yoksa ev tutmak mı?

Üniversite öğrencileri yurt mu ev mi tercih etmeli?

Üniversiteliler kalacak yer arayışına başladı. Yurdun maliyeti aylık 168 ile 5 bin lira arasında değişiyor. Eve çıkacak öğrencilerin ise ayda 500 ila 3 bin lirayı gözden çıkarmaları gerekiyor.

Yurt dışında yaşayan Türklere KDV istisnası sağlayan önerge metni!

Yurt dışında yaşayan Türklere KDV istisnası sağlayan, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ve milletvekili arkadaşları tarafından sunulan önerge kabul edildi. İşte önerge metni..

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de bazı okullar ve hastaneler kapatıldı!

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de FETÖ'yle aidiyeti ile irtibatı belirlenen vakıf, dernek, yurt, hastane ve okullar kapatıldı.

Üsküdar Atik Valide Külliyesi'ne yurt mu inşa ediliyor?

İstanbul Üsküdar'daki Mimar Sinan'a ait Atik Valide külliyesinde büyük bir skandal yaşanıyor. 450 senelik külliyenin dibine beton atıp öğrenci yurdu inşa ediliyor.

Isparta'da 5 bin kişilik yurt inşaatı durduruldu mu?

İl Genel Meclisinde konuşan MHP Grup sözcüsü Kerem Araz, Isparta'da Özel İdare arazisi üzerine yapılan 5 bin kişilik yurt inşaatının durduğunu söyledi.

Manisaya yurt mu inşa edilecek Haberi

Manisaya yurt mu inşa edilecek


Manisa'nın Salihli ilçesinde, Salihli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından Türkbirliği Anadolu Lisesi bahçesine inşa edilecek olan 200 kişilik öğrenci yurdunun protokolü törenle imzalandı. Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, yurdun 2 milyon 582 bin liraya mal olacağını ve 9 ay içinde tamamlanacağını söyledi. 


"Önemli bir yatırım"

Toplam 3 kattan oluşan öğrenci yurdunun, 3 bin 153 metrekare toplam kapalı alana sahip olacağını belirten Peynircioğlu, "Yurtta odalar 2'şer kişilik olacak. Yurt, Salihli ve öğrencilerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi. Eğitime en büyük yatırımların AK Parti iktidarı döneminde yapıldığını belirten Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, "İlçedeki öğrenci yurdu sıkıntısının çözümü için önemli bir yatırım daha hizmete giriyor. Ayrıca 2015 yılı programına, Salihli Ticaret Meslek Anadolu Lisesi binası ve kapalı spor salonu yatırımları da dahil edildi. Salihli'nin...