02 / 05 / 2024

manşarkonakları

manşarkonakları

Manşar Evleri Ağva'da satışlar devam ediyor, projede fiyatlar 255 bin liradan başlangıç gösteriyor

Manşar Konakları'nda 320 metrekare villa minimum 410 bin TL!

Ağva’da hayata geçen Manşar Konakları projesinde villaların minimum fiyatı 255 bin liradan başlıyor. Projede konut teslimleri hemen gerçekleşiyor

Manşar Konakları'nda 255 bin TL'ye villa!

Toplam 14 villanın bulunduğu Manşar Konakları'nda üç farklı tip konut seçeneği bulunuyor. Konutlar 255 bin lira ile 510 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nda yapılaşmanın önü açıldı mı?

Özelleştirme Yüksek Kurulu 17 Mart 2015 tarihinde Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'mn yapılaşmasına izin veren yeni imar Plan teklifini onayladı. Onaylanan proje ile Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nda yapılaşmanın önünü açacak olan bir karar alındı.

1994 yılında gecekondulaşmanın önüne özelleştirmeyle geçilebileceği iddia edilmiş!

1994 yılında gecekondulaşmanın en büyük nedeni Hazine arazilerinin millete değil, devlete ait olmasıymış. Devlete ait arazilerin özel ellere satılması durumunda gecekondulaşmanın önüne geçilebileceği iddia edilmiş.

Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar paneli 6 Mayıs'ta düzenlenecek!

Yapı Endüstri Merkezi’nde (YEM) düzenlenecek “Pazarlama Argümanı Olarak Kullanılan Mimari Kavramlar” başlıklı panele Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ece Ceylan Baba, ve KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik katılacaklar.

Bomonti Elektrik'ten piyasa danışmanı göreve devam açıklaması!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platofrmu'nda piyasa danışmanı göreve devam açıklamasında bulundu.

1991 yılında Tercüman Sitesi daireleri 4.5 milyondan başlayan taksitlerle!

Reşat Altın'ın 356 bin 517 liraya satıldığı 1991 yılında, bin konuttan oluşan Tercüman Sitesi'nde bulunan daireler 50 milyon lira peşinatla, 4.5 milyon liradan başlayan taksitlerle satılacakmış.

Gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gerekenler!

Keller Williams’ın Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, danışmanlık tecrübelerinden yola çıkarak gayrimenkul alacak ya da satacak kişileri gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gereken püf noktalar hakkında uyardı.

Edip Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. 21 nisan 2015 tarihli 2014 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin bilgilendirme dökümanını yayınladı.

Bekir Şişman: Samsun bir marka şehir olmalı!

25. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bekir Şişman,"Samsun'un bugün marka şehir olabilmesi için barındırdığı tarihi mirası, yöresel yemekleri, zanaat ürünleri ve zirve şahsiyetleri iyi değerlendirilmelidir" dedi.

Özderici GYO 2014 kar dağıtımı dökümanını yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı olağan genel kurul kar dağıtım dökümanını yayınladı. İşte yayınlanan kar dağıtım dökümanı detayları...

1988 yılında peşinatsız, 90 ay vade ile Tercüman Sitesi'nde daire!

1988 yılında Kastel İnşaat tarafından 45 bin 755 metrekare arsa üzerine inşa edilen Tercüman Sitesi'nde bulunan son 49 daire, 90 ay vade ile peşinatsız satılacakmış.

Siirt Kurtalan Kıcıman imar planı değişikliği onaylandı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Siirt Kurtalan İlçesi, Kıcıman Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 105 bin 647,34 metrekarelik alan için hazırlanan imar planı onaylandı...

Keller Williams 113 bin danışmanı ile dünya lideri oldu!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, dünya çapında 700’den fazla bölge müdürlüğü ve 113 bin danışmanı ile dünya lideri oldu.

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dökümanı ve yönetim kurulı üye adaylarını açıkladı.

manşarkonakları Haberi

manşarkonakları

Ağva'da 15 bin metrekarelik alan üzerinde üzerinde hayata geçirilen Manşar Konakları MRC Proje ve Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. 14 villanın yer aldığı projede 3 farklı villa tipi bulunuyor.


Ağva Manşar Konakları'nda;

390 ile 443 metrekare arasında alana sahip villalar 510 bin lira ile 600 bin lira arasında,

230 ile 364 metrekare arasında alana sahip villalar 420 bin lira ile 490 bin lira arasında,

200 ile 220 metrekare arasında alana sahip villalar ise 255 bin lira ile 290 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.



Ağva Manşar Evleri kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Manşar Konakları'nın sosyal alanları arasında;  çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru ve bakıcı evi bulunuyor.


Manşar Konakları; Şile'ye 14 kilometre, Ataşehir'e 80 kilometre, Sabiha...