16 / 05 / 2024

Mansour Khollari

Mansour Khollari

TDA Turizm İnşaat ve Gıda İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Mansour Khollari tarafından kuruldu...

Mh Casa Three Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mh Casa Three Yapı Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Mansourı ve Mahdı Shahıdı ortaklığında kuruldu.

Mh Casa Two Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mh Casa Two Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Mansourı ve Mahdı Shahıdı ortaklığında kuruldu.

Mh Casa One Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mh Casa One Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL Hamed Mansourı ve Mahdı Shahıdı ortaklığında kuruldu.

Firsat İslambul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firsat İslambul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Fathy Mansour M Mansour ve Sadek Loutfı S. Abdelaal ortaklığında kuruldu.

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hazam Mansour Ademhızam ve Mustafa Mohamed ortaklığında kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Ozala Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi Maltepe'de Burak Şimşek ve Mansour Fahad F Alsaadoun ortaklığında kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Mh Casa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mh Casa Yapı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Shahıdı ve Hamed Mansourı ortaklığında kuruldu.

Urum İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urum İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Molaeı tarafından kuruldu.

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa K. A. Mansour ve Emad Addın Akef Abdel Latıf Ibrahım tarafından kuruldu.

Hb Prestıge Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hb Prestıge Group İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Bandehkhoda ve Mansour TaghızadehshoorgheS tarafından kuruldu.

Mansour Khollari Haberi

Mansour Khollari

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fatih Hırka-i şerif Mahallesi Aktar Sokak NO:11/11 adresinde faaliyete geçirildi. 24 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mansour Khollari tarafından...