28 / 05 / 2024

mansur boran

mansur boran

Sarıyer'de doğan Paşafırın, 40 şubesiyle kafe-fırın konseptini bir arada sunan markalardan. Gelen franchise taleplerini ince eleyip sık dokuyan markanın sahipleri; 2023 yılı sonuna kadar 200 şubeye ulaşmayı hedeflerken, yurtdışında da büyüme planları yapıyor.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Mansur Yavaş, emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu.

Boran Asfalt İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Asfalt İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Elitok tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Ankara'da emekliler için yepyeni bir dönem başlıyor! Mansur Yavaş'tan sosyal yardım müjdesi!

2023 Temmuz ayında yapılan zam, emekli maaşlarından memnuniyetsizlik yarattı, çünkü yüksek enflasyon nedeniyle emeklilerin geçim sıkıntısı arttı. Ancak, ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan sevindiren bir haber geldi: ABB, geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere yardım eli uzatıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Mansur Yavaş'tan mazot yardımı müjdesi! 

İstanbul'da gerçekleştirilen İYİ Parti kongresine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nisan 2022 itibarıyla mazot yardımı yapacaklarını söyledi.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Baran    Kaya tarafından kuruldu.

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

Kocabirekip Tasarım Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabirekip Tasarım Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Boran Pakkan tarafından kuruldu.

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Doğan tarafından kuruldu.

Mansur Yavaş'a metro tepkisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın metro inşası izin vermediği yönündeki açıklamaları üzerine Yavaş'a birçok isim tepki gösterdi. 

mansur boran Haberi

mansur boran

Kafe-fırın konsepti son yıllarda Türkiye'de gittikçe yaygınlaşıyor. Bu alanda faaliyet gösteren markalar bir yandan Türkiye’de şubeleşirken, bir yanda da yurtdışında da büyüyor. Bu markalardan biri de Paşafırın’ı. Üç ortağın kurucu olduğu şirket bugün Türkiye’de 37, yurtdışında 3 şubesiyle hizmet veriyor. Hedef ise 2023 yılı sonuna kadar şube sayısını 200’e çıkarmak. Almanya’da şubeleri bulunan marka, Suudi Arabistan gibi pek çok ülkede şubeleşme adına görüşmeleri sürdürüyor. Ekonomist’te yer alan habere göre; Büyümeyle birlikte şu anda bin 700 metrekarede üretim yaptıkları tesisin yetmemeye başladığını anlatan Paşafırını’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mansur Boran 5 bin metrekarelik kapalı alanı olan bir tesise geçme hazırlıkları yaptıklarından bahsediyor.

Nasıl fırıncı oldular?

Paşafırını’nın kurucusu Nedim Kaya ve Umut Ercan, lise arkadaşı, ikisi de inşaat mühendisliği okurken ikinci sınıfta okulu...