28 / 04 / 2024

Mansur Harmandar iztuzu plajı açıklaması

Mansur Harmandar iztuzu plajı açıklaması

Muğla'nın Ortaca ilçesindeki dünyaca ünlü İztuzu Plajı'nın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine (MSKÜ) devredilmesinin ardından, Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar ve İktisadi İşletmesi Yönetim Kurulu üyeleri, plajda incelemelerde bulundu.

MSKÜ'den İztuzu Plajı toplantısı gerçekleşti!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, amaçlarının İztuzu Plajı'nı korumak, geliştirmek ve gelecek kuşaklara devretmek olduğunu belirterek, "Şu anda buranın işletilmesiyle ilgili bir planımız yok" dedi.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Mansur Yavaş, emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu.

Ankara'da emekliler için yepyeni bir dönem başlıyor! Mansur Yavaş'tan sosyal yardım müjdesi!

2023 Temmuz ayında yapılan zam, emekli maaşlarından memnuniyetsizlik yarattı, çünkü yüksek enflasyon nedeniyle emeklilerin geçim sıkıntısı arttı. Ancak, ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan sevindiren bir haber geldi: ABB, geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere yardım eli uzatıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Mansur Yavaş'tan mazot yardımı müjdesi! 

İstanbul'da gerçekleştirilen İYİ Parti kongresine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nisan 2022 itibarıyla mazot yardımı yapacaklarını söyledi.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Mansur Yavaş'a metro tepkisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın metro inşası izin vermediği yönündeki açıklamaları üzerine Yavaş'a birçok isim tepki gösterdi. 

Mansur Yavaş'tan metro tepkisi! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak metrosuna ilişkin konuştu. Kendilerine tek metro için izin verildiğine dikkat çeken Yavaş, metro çalışmalarına hemen başlandığını belirtti.

Mansur Yavaş'tan Açelya Apartmanı açıklaması!

Çankaya ilçesinde çökme riski bulunduğu gerekçesiyle boşaltılan binanın kontrollü yıkımı gerçekleştiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, alanı ziyaret etti ve açıklamalarda bulundu.

Mansur Yavaş: Ankapark'ı alırsak, mutlaka çalıştıracağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Biz henüz teslim alamadık. Dava açılmış. Hakim tedbir kararı verdi. Ağustos ayında orayı incelettim. Biz orayı alırsak, mutlaka çalıştıracağız." diye konuştu.

Mansur Yavaş'tan TOGO Kuleleri açıklaması!

Bir televizyon programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TOGO Kuleleri yüzünden davalık olduğu Sinan Aygün'ün rüşvet iftirasıyla kendisini görevden aldırtmak istediğini dile getirdi. 

Ankara'daki kentsel dönüşüme Mansur Yavaş'tan veto!

Geçen ay Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi’nde kabul edilen ve bazı ilçeleri kapsayan kentsel dönüşüm kararı ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından veto edildi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise söz konusu veto kararına tepki gösterdi. 

Mansur Plastik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansur Plastik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İrketi tarafından kuruldu.

Mansur Harmandar iztuzu plajı açıklaması Haberi

Mansur Harmandar iztuzu plajı açıklaması

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harmandar, İztuzu Plajı'na yönelik insafsızca eleştirilerde bulunulduğunu söyleyerek, "Biz burayı her zamankinden daha güzel yönettik ve daha temiz hale getirdik" dedi. 


Muğla'nın Ortaca ilçesindeki dünyaca ünlü İztuzu Plajı'nın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine (MSKÜ) devredilmesinin ardından, Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar ve İktisadi İşletmesi Yönetim Kurulu üyeleri, plajda incelemelerde bulundu.


Harmandar, incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, plajın girişinin ücretsiz olduğunu ve vatandaşların burayı doldurduğunu söyledi.


Bazı basın yayın organlarında çıkan "İztuzu Plajı'ndaki kirlilik" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Harmandar, "5 kilometrelik bir denizin kumsalını ve yanındaki gölü her dakika temizleme şansımız yok. Bu basit bir olay değil. Birlikte çözüm üretmemiz gerekiyor. Bizi insafsızca eleştiren arkadaşları kınıyorum" diye konuştu.


Harmandar, plajda 40 kişinin çalıştığını ve günde iki kez...