04 / 05 / 2024

Manzara 7/24 özel ödeme imkanı

Manzara 7/24 özel ödeme imkanı

Manzara 7/24 projesinde avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı devam ediyor. Projede hakim, savcı ve avukatlara özel ödeme koşulları sunuluyor.

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

TESK'ten marketlerin 'otomat satışları'na tepki!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf saat 22.00'de dükkanını kapattığını ancak marketlerin 7/24 satış yaptığını belirterek, “Bu gidişle bakkal esnafı diye bir şey kalmayacak” dedi.

Grundig Grne 4653 Buzdolabı, MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nı 9 taksit imkânıyla satışa sundu. Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşan Mediamarkt, ücretsiz kargo ve 7/24 müşteri desteği olduğunu da duyurdu.

Deprem konutları hızla yükseliyor! 6 ayda teslim edilecek!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde inşaat çalışmalarına başlanan ve hızla yükselen afet konutlarında 7/24 esasına göre çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S21 FE alana 1.499 TL'lik Galaxy Buds2 hediye! Sakın ama sakın kaçırmayın!

Teknosa, 7-24 Nisan 2023 tarihleri arasında bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya dahilinde, Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Akıllı Telefon satın alan müşterilere, sepette Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklık hediye edilecektir.

Ziraat Bankası'ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

7 24 hesaplara yatırılıyor! Acil nakit için cep telefonundan başvuru yetiyor! İşte cep telefonuyla ihtiyaç kredisi başvurusu detayları...

FAST işlemlerinde yeni dönem! Merkez Bankası resmen açıkladı!

Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde limit 20 bin TL oldu. Bankalar tanımlamaları gerçekleştirdi ve bugünden itibaren para transferleri 20 bin TL limit üzerinden yapılmaya başlandı.

Para transferi yapanlar dikkat! FAST limiti artırıldı!

Para transferinde FAST limiti yükseltildi. Bankalar arasında 7/24 süratli para transferi yapılmasına olanak sağlayan FAST limitinin artırıldığı duyuruldu. İşte detaylar.

Türkiye'de ilk ve tek! 7/24 ayarlanabilir Trabzon hasırı bileklik ve kolyeler! Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Geleneksel takılardan ''yaşayan efsane olarak'' olarak bilinen Trabzon hasırlarında bir ilke imza atan Elizi'de bileklik ve kolyeler 7/24 ayarlanabilme özelliğine sahip. Peki 7/24 Trabzon hasırı bileklik ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde Kasım'a özel yüzde 7 indirim fırsatı! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde Kasım ayına özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları 18 Kasım 2022...

Renault Clio Kasım'a özel 431 bin TL'den başlayan fiyatlarla! İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Renault Clio, dünya genelinde en çok satılan arabalar arasında yer alıyor. 2022 Model Yılı Clio Joy 1.0 SCe 65 bg otomobili Kasım ayına özel olarak 431 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Renault Clio fiyatları bu ay ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'dan Şahane Kasım'a özel laptoplar satışta! 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'dan güzel haber geldi! Hepsiburada Şahane Kasım'a özel dizüstü bilgisayarları düşük fiyatlarla satışa sundu. Peki, Hepsiburada'da  laptop fiyatları ne kadar? 7 Kasım 2022 tarihi itibariyle işte fiyat listesi...

Manzara 7/24 özel ödeme imkanı Haberi

Manzara 7/24 özel ödeme imkanı

Özbostan İnşaat tarafından Pendik'te inşa edilen projede hakim, savcı ve avukatlara, Kasım ayı boyunca özel ödeme koşulları ve avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Manzara 7/24 projesigeçen ay sağlık mensuplarına yönelik kampanyalarını bu sefer hakim, savcı ve avukatlar için tekrarlıyor.  Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran “Manzara 7/24’ten ev sahibi olanlara verdiğimiz bir söz var. Onların, birlikte yaşamaktan memnuniyet duyacakları profillere daire satışı gerçekleştirmeye odaklandık. Bu amaçla, daha önce projemizden ev sahibi olan hakim ve avukatlara yeni komşular kazandırmak için Kasım ayı boyunca hukuk mensuplarına özel bir kampanya gerçekleştiriyoruz” dedi.

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na yalnızca 15 dakika uzaklıkta bulunan proje Kasım ayı boyunca pozitif ayrımcılık yapıyor. 

Üç ayrı blokta 120 daireden meydana gelen Manzara 7/24 projesi yeni metro istasyonuna 250 metre, D-100 karayoluna 500...