18 / 05 / 2024

Manzara Adalar yapım ihalesi

Manzara Adalar yapım ihalesi

İş GYO’nun İstanbul Kartal’da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar projesinin inşaat işlerini Ant Yapı yürütecek..

İş GYO Kartal Manzara Adalar'daki 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

İş GYO Kartal Manzara Adalar projesinde yer alan 38 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu. Peki Kartal Manzara Adalar projesindeki 38 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

İş GYO'dan Manzara Adalar'la gayrimenkul yatırım fonuna 352.2 milyon TL'lik yatırım!

İş GYO tarafından İş Portföy İkinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun katılma paylarına yatırım yapılmasına ve Kartal Manzara Adalar bünyesinde bulunan ofis ve ticari alanların, 352 milyon 215 bin TL üzerinden tescil ettirilmesi suretiyle ayni olarak ödenmesine karar verildi..

İş GYO Manzara Adalar'la 396 bin TL'ye ev sahibi yapıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Manzara Adalar konut projesinde KDV dahil 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor. 

Kartal Manzara Adalar'ın 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO Kartal Manzara Adalar'ın 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Önüm arkam sağım solum Manzara Adalar!

"Önüm arkam sağım solum Manzara Adalar" sloganıyla tanıtılan Manzara Adalar Kartal'da 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 313 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Manzara Adalar Rezidans ulaşım!

Manzara Adalar Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Kartal Yakacık lokasyonunda yer alıyor. Toplam 975 adet konuttan meydana gelen projede 2 bin 200 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Manzara Adalar projesi inşaatında son durum!

İş GYO Manzara Adalar Projesinde Son Gelişmeler Ant Yap ı ’nın yükleniciliğinde , İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin İstanbul’un Anadolu yakasının yükselen yatırım bölgesi Kartal’da başlattığı Manzara Adalar Projesi hızla ilerliyor.

Yakacık Manzara Adalar teslimleri!

Daire teslimlerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje ulaşım bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Yakacık Manzara Adalar teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Manzara Adalar İş GYO ulaşım!

5 blok şeklinde yüksele projedeki dairelerin tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Manzara Adalar İş GYO ulaşım bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Seyr-i Adalar ile sağlıklı konut yapımında yeni dönem başladı!

Yapı Yatırım’ın Maltepe bölgesindeki ilk konut projesi olan Seyr-i Adalar'da, temelde kullanılan malzemeler ve temel derinliği ile depreme dayanıklı, sağlıklı konut yapımı için yeni bir dönem başlattı.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar ulaşım bilgileri!

975 adet daireden meydana gelen Manzara Adalar projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İş Gayrimenkul Manzara Adalar ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Manzara Adalar projesi ulaşım!

Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Kartal Manzara Adalar projesi ulaşım bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Manzara Adalar projesi ulaşım!

Manzara Adalar projesi ulaşım bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, D -100 karayoluna 4 dakika mesafede yer alıyor. Kartal’da yükselen Manzara Adalar projesi İş GYO imzası taşıyor.

Manzara Adalar yapım ihalesi Haberi

Manzara Adalar yapım ihalesi

İş GYO'nun Kartal bölgesinde hayata geçireceği 2018 yılının Ocak ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Manzara Adalar projesinin inşaat yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif veren Ant Yapı kazandı. Yaklaşık 300 milyon dolar yatırım değeri olan projede 975 adet, stüdyo daireden 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor. 

Konuyla ilgili olarak İş GYO'nun açıklaması şöyle:

İstanbul ili, Kartal ilçesinde geliştirilmekte olan Manzara Adalar projesinin inşaat işlerinin, yapılan ihale sonucunda birim fiyat esasına göre en iyi teklifi veren ANT Yapı Sanayi ve Ticaret AŞ’ye KDV hariç yaklaşık 441,6 milyon TL bedelle yaptırılmasına karar verilmiştir.

Sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 17 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar, İş GYO’nunprestijli projeleri arasında yerini alıyor. Projede, dünyanın tanınmış...