28 / 04 / 2024

manzaralı daire

manzaralı daire

1985 yılında konutta günlük kira devri başlatılmış. Sarıyer, Beşiktaş, Beykoz ve Üsküdar'daki Boğaziçi manzaralı evler, Arap turistlere günlüğü 50 bin ile 150 bin lira arasında kiraya verilmeye başlanmış.

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı bir şekilde olarak boşanan sosyetik Ronit Gülcan, Etiler'de 200 bin TL'ye boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ta 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan boğaz manzaralı daire vasıflı gayrimenkul 7 milyon 840 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Daire Kartal Tago Architects tarafından tasarlandı!

Tago Architects tarafından Kartal’da, tek bir blok halinde tasarlanan Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire Kartal'daki dairelerin tamamı deniz manzaralı. 

Sinpaş Marina Ankara güncel daire fiyatları 2018!

Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlanan Oran Marina Ankara Evleri'nde 2018 daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Dekon Suadiye Ametist'te son 15 daire!

Dekon Suadiye Ametist’te tamamı deniz manzaralı son 15 daire yeni sahiplerini bekliyor. Kalan dairelerin büyüklükleri 90 metrekare ile 275 metrekare arasında değişiyor.

Pendik Sahil Konakları'nda deniz manzaralı 180 daire!

Evra Grup yakın zamanda tamamladığı Statü Park projesinden sonra yine deniz manzaralı Pendik Sahil Konakları'nı satışa çıkardı. Aile konseptli tasarlanan projede 180 daire yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Bebek'te daire satın aldı!

Yakın zamanda evlenecekleri konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ikilisi Ulus’u terk ediyor. Bebek’te deniz manzaralı bir daire satın alan sevgililer, evlilik sonrası yaşamlarını burada idame ettirecek.

Kaan Tangöze Ortaköy’de aylık 10 bin TL'ye ev kiraladı!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler’le evliliğini kurtarmak için Ortaköy’de lüks bir ev kiraladı. Tangöze, Boğaz manzaralı daire için aylık 10 bin TL ödeyecek.

Göztepe Yeni Yüzyıl Konutları'nda deniz manzaralı daire 678 bin TL!

Göztepe’nin kalbinde yükselen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda 120 aya kadar vadelendirilen ödeme seçenekleri ile daire sahibi olmak mümkün. Projede, 2+1 daire fiyatları 678 bin TL’den başlıyor

DKY Sahil satılık daire!

Toplam 140 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tamamı Adalar manzaralı olarak tasarlandı. Projenin ön talep süreci devam ediyor. DKY Sahil satılık daire daire büyüklükleri 128 metrekareden başlıyor.

1999 yılında Boğaziçi Sitesi'nde 1.300.000 dolara satılık daire!

1999 yılında Ulus Boğaziçi Sitesi'nde bulunan Boğaz manzaralı 200 metrekarelik bahçe katı ultra lüks bir daire 1 milyon 300 bin dolara (613 milyar lira) satılacakmış.

Dünyanın en pahallı kiralık dairesi New York'ta!

New York’taki 57. Cadde’de bulunan ve ‘Milyarderlerin sıralı evleri’ olarak bilinen caddedeki One57’nin 65. katındaki 416 metrekarelik Central Park manzaralı daire şehrin en pahalı dairesi olma ünvanına sahip.

manzaralı daire Haberi

manzaralı daire



GÜNLÜK KİRA DEVRİ BAŞLATILDI


Araplara günlüğü 150 bin liraya ev


Beşiktaş, Beykoz, Sarıyer ve Üsküdar'da Boğaz manzaralı 750 evin sahibi Sarıyer Belediye Başkanlığı'na başvurarak, ''Evlerini kiraya vermek istediklerini'' bildirdi.


Daire sahipleri kiralık evlerde bulunan telefon için ise günde 30 bin lira ücret isteniyor, elektrik ve su parası kiracıya ait.




    ''Günlük kira'' devri


   BOĞAZİÇİ manzarası Araplara açıldı ve konutta ''günlük kira'' devri başladı.

   Beşiktaş, Beykoz, Sarıyer ve Üsküdar'da, Araplara kiraya verilen Boğaziçi manzaralı evlerin günlüğü 50, 100 ve 150 bin...