18 / 05 / 2024

MAPIC 2014 Fuarı ne zaman

MAPIC 2014 Fuarı ne zaman

Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan ve Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek...

Türk markaları yurt dışında 4 bin 400 mağazaya ulaştı!

Yurt dışında 4 bin 400 mağazaya ulaşan Türk markalarına bu yıl MAPIC 2019 Fuarı'nda en büyük talep Avrupa ve Rusya’dan geldi...

CNR Emlak Fuarı için katılımcı firmalar ne dediler?

CNR Emlak 2014 Fuarı birbirinden değerli firmalara ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu fuarda firmalar, müşterileriyle birebir iletişim kurdular. Yabancı müşterilerin fazlalığı katılımcı firmaları memnun etti. Firma yetkilileri “fuarın çok verimli”

Mustafa Taşkesen: Turizm Fuarı'nda Mardin'i tadımlık anlattık!

"Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı" na katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'i görmeyen, Mardin'deki kültürel zenginlik ve hoşgörü ortamını yaşamayanın hayatında büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

Belediye Kent 2014 Fuarı 30 Kasım'a kadar sürecek!

Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Belediye Kent 2014 Fuarı İstanbul Büyükçekmece 'de bulunan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 'nde yoğun bir katılımla açıldı.

Ticaret Odası İTSO, The Big5 Show Dubai 2014 Fuarı'na katıldı!

Bursa'nın önemli ticaret odalarından İTSO, üyelerini Dubai'deki "The Big5 Show Dubai 2014" Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. 65 ülkeden 2 bin 500 firmanın iştirak ettiği fuarda önemli incelemelerde bulundu.

Nurus yeni ve yenilenen tasarımlarını Orgatec 2014 Fuarı’nda ilk kez tanıttı!

Konforu ergonomi, sağlık ve motivasyon felsefesi ile birleştiren Nurus, yeni ve yenilenen tasarımlarını dünyanın en prestijli uluslararası ofis yönetim ve tasarım fuarlarından biri olan Orgatec 2014’te ilk kez tanıttı.

Travel Turkey İzmir 2014 yurtdışından da büyük ilgi görüyor!

Turizm sektöründe yeni iş birlikleri ve ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yola çıkan Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı, uluslararası arenada da büyük ilgi görüyor...

Modex Expo 2014 Fuarı yarın kapılarını açılıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 32'incisi düzenlenen MODEF EXPO Fuarı 4 Kasım'da kapılarını açıyor. İnegöl Fuar Merkezi'nde toplam 160 sektör temsilcisinin stant açacağı EXPO Fuarı'na yurtdışından yaklaşık 3 bin 500 ziyaretçi bekleniyor...

Türkiye'nin Alışveriş Merkezleri Rehberi yeniden hazırlanıyor!

Türkiye'deki alışveriş merkezleri ve onların vazgeçilmez iş ortağı perakendecileri bir araya getiren rehberin dördüncüsü MAPIC 2014 için hazırlanıyor: Turkey Shopping Center Guide 2014 hazırlanıyor.

Boyadaki en son yenilikler Paintistanbul 2014 Fuarı'nda buluştu!

"Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilen paintistanbul 2014 Fuarı, Türkiye ve yurtdışından boya firmalarını bir araya getirdi.

Kuşadası Ada Tower projesi Elite Real Estate 2014 Fuarı'nda tanıtıldı!

IPM Invest kuruluşundan bu yana ilk resmi yurt dışı fuar katılımını 19-22 Ekim tarihleri arasında Kuveyt – Jumeirah Hotel’de düzenlenen “Elite Real Estate Exhibition” isimli etkinliği ile gerçekleştirmiştir...

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı!

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde bin takım tezgahı satıldı. MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nın ilk iki gününde 1000 takım tezgahı satılırken, 250 bin TL’lik iş hacmine ulaşıldı.

Boya üreticileri Paintistanbul'da buluşuyor!

Boya üreticileri, Paintistanbul'da buluşacak. Paintistanbul Fuarı 23-25 Ekim tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.Paintistanbul 2014 fuarı kapsamında Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Kongresi düzenlenecek.

MAPIC 2014 Fuarı ne zaman Haberi

MAPIC 2014 Fuarı ne zaman

Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. Geçen yıl Türk firmalarının büyük ilgi gösterdiği organizasyona bu yıl da önemli oranda katılım bekleniyor.


Perakende ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerini uluslararası platformda bir araya getiren en önemli fuar olan ve Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı MAPIC, bu yıl 19-21 Kasım'da Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. 


Fuar öncesi Türk perakende sektörünün önemli isimleri dün Hilton İstanbul Bosphorus Otel'de organizasyonun ana sponsorlarından POSTA Gazetesi'nin ev sahipliğinde bir araya geldi. 


Hedef Türkiye'de de yapmak 


Toplantıda konuşan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Hüseyin Doğan, "Bu tür organizasyonlar markalarımız için çok önemli" dedi. Türk markalarının dünyanın birçok ülkesinde büyümeye devam ettiğini kaydeden Doğan, "Fuar, dünyanın önemli perakende...