01 / 05 / 2024

mapic fuarındaki simit sarayı standı

mapic fuarındaki simit sarayı standı

Fransa'nın Cannes kentinde 13-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC Fuarı’ ndaki Simit Sarayı standı katılımcılardan yoğun ilgi görüyor....

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Simite zam geldi! Karaman’da simit ekmek fiyatını geçti! İşte il il simit fiyat listesi!

Simit fiyatlarındaki artış devam ediyor. Ankara’da ve Karaman’da simite zam geldi. Peki, simit fiyatları kaç TL oldu? İstanbul’da simit fiyatları artacak mı? İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Gayrimenkul sektörü MAPIC fuarında bir araya geldi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren MAPIC fuarı 2 Aralık'ta sona erdi. Fuarda gayrimenkul ve perakende sektöründen 80 ülke temsilcisi yer aldı. 

Bağdat'taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış sonrası Irak’ın başkenti Bağdat’taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi.

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

İzmit Fuarı’ndaki 30 iş yeri kiralandı!

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

İbrahim Gülle: İstanbul daha büyük fuar merkezini hak ediyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle, Atatürk Havalimanındaki kapalı alanların uluslararası bir fuar merkezine dönüştürülmesi kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gülle buradaki fuar işletilmesine TİM olarak talip olduklarını belirtti.

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler gayrimenkul fuarı ile güçlendi!

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu'nda atılan adımlarla daha da güçlendi. İnşaat sektöründe potansiyelleri değerlendirmek üzere iki ülke arasında çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı.

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

 MIPIM 2018 Fuarı 13 Mart'ta başlıyor!

  MIPIM 2018’de Türkiye, 250 kuruluş ve 700 kişilik temsiliyetle çıkarma yapacak. 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak emlak fuarı gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları buluşturacak. 

Ankara Fuar Alanı'na son nokta kondu!

Ankara'ya inşa edilmesi planlanan dev fuar alanının nereye yapılacağı tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu. Uluslararası fuar alanı Esenboğa Havalimanı’nın yakınındaki Akyurt ilçesinde hayata geçirilecek.

İstanbul Park’ın yerine dev fuar merkezi planlanıyor!

İstanbul Ticaret Odası'nın gündeminde fuar alanları bulunuyor. Konu hakkındaki dava bitince Yeşilköy’deki fuar alanı büyütülecek. 

Ahmet Arslan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı!

10. Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı...

mapic fuarındaki simit sarayı standı Haberi

mapic fuarındaki simit sarayı standı


Bu yıl ilk kez MAPIC’e katılan Simit Sarayı, Fuar’ın Riviera ana giriş kapısında yer alan karavanda ve Lerins’teki standında, Türk kahvesi ve Türk çayı eşliğinde gerçekleştirdiği Türkiye’nin simgesi simit ve diğer geleneksel lezzetlerden oluşan ikramlarıyla katılımcıların büyük beğenisini topladı. 


Geçtiğimiz yıl 65 ülkeden 8600 katılımcı, 2400 perakendeci, 410 yeni marka, 870 yatırımcıyı ağırlayan MAPIC, bu yıl 81 ülkeden 2400 perakendeciyi ağırlıyor. 


Hem Türk, hem de uluslararası markaların yoğun ilgi gösterdiği, 2006 yılından bu yana Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü MAPIC Fuarı’nda Türkiye’yi temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, fuar ile ilgili değenlendirmesinde, "Gayrimenkul ve perakende sektörünün en büyük buluşması olan MAPIC, biz perakendeciler için pek çok fırsatı bir arada sunuyor. Simit Sarayı olarak, MAPIC Fuar’ına...