09 / 05 / 2024

Mar Mimarlık

Mar Mimarlık

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi'nde gayrimenkul için Mar Mimarlık ile anlaştı...

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Rocco MArıa Beretta tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Duygu Tarak tarafından kuruldu.

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hürkan Uzun ve Mehmet Muaz Uzun tarafından kuruldu.

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Doruk tarafından kuruldu.

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selami Balcı tarafından kuruldu.

Yapı Kredi GYO, Mar Mimarlık ile anlaştı!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi'nde gayrimenkul için Mar Mimarlık ile anlaştı...

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri Bafra'da!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ODTÜ’lü şehir planlayıcı adaylarını konuk etti. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerine Bafra Öğretmen Evi’nde Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçe hakkında brifing verildi.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Kırklareli'de mühendislik ve mimarlık haftası kutlandı!

Kırklareli'nde Mühendislik ve Mimarlık Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi 9 Ekim'de!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından ikincisi düzenlenen TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi ”Basamaklar 2015” Metapan’ın desteği ile ve Serbest MİMAR Dergisi'nin iletişim sponsorluğunda 9 Ekim’de TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve Eren Can Şah Gü ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mar Mimarlık Haberi

Mar Mimarlık

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO),  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mimari teknik danışmanlık hizmetleri sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

Yapı Kredi GYO, Mar Mimarlık ile portföyünde yer alan Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi'nde bulunan 200 Ada, 1 Parsel'deki arsayla ilgili mimari teknik danışmanlık hizmetleri alınması için sözleşme imzalanmasına karar verildi. 

Yapı Kredi GYO'nun KAP açıklaması:
Mar Mimarlık ile portföyümüzde yer alan Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mah.'de bulunan 200 Ada, 1 Parsel'deki arsayla ilgili mimari teknik danışmanlık hizmetleri alınması için sözleşme imzalanmasına karar...