29 / 04 / 2024

mar yapı bayramoğlu

mar yapı bayramoğlu

Güneşli'nin gelişimine önemli bir katkı sağlayan G Plus projesinin ardından Mar Yapı rotasını Darıca-Bayramoğlu'na çevirdi. Bayramoğlu'nda yarım kalmış 350 daireden oluşan bir projeyi devralan Mar Yapı tamamlayacak...

Mar Yapı Bayramoğlu’nda yarım kalan bir projeyi devraldı!

Bayramoğlu’nda yarım kalmış 350 daireden oluşan bir projeyi devralan Mar Yapı bu kararıyla, projeye girmiş ancak inşaatların tamamlanamaması sonucu mağduriyete uğramış 96 aileye de umut ışığı oldu...

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde  yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanıyla satışlar devam ediyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi açıldı!

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi 370 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ersoy tarafından açıldı.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Bayramoğlu Altyapı Taşımacılık Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Altyapı Taşımacılık Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Bayramali Çap tarafından kuruldu.

mar yapı bayramoğlu Haberi

mar yapı bayramoğlu



GÜNEŞLİ'NİN gelişimine önemli bir katkı sağlayan G Plus projesinin ardından Mar Yapı rotasını Darıca-Bayramoğlu'na çevirdi. Bayramoğlu'nda yarım kalmış 350 daireden oluşan bir projeyi devralan Mar Yapı bu kararıyla, projeye girmiş ancak inşaatların tamamlanamaması sonucu mağduriyete uğramış 96 aileye de umut ışığı oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Mar Yapı Başkanı Münir Üzkök "Projeyi her anlamıyla inceledik, fizibilitesini yaptık, yatırım yapılabilir bir alan olduğunu gördük. 350 dairelik projede 57 tane kat irtifakı tapulu kat maliki ve 39 tane de parasını ödemiş fakat tapusunu almamış kisi olduğunu gördük. 4 yılı askın süredir mağdur olan toplam 96 aile ile tek tek görüşerek projeyi sahiplendiğimizi belirttik" dedi. 


Star...