29 / 04 / 2024

Mar Yapı darıca

Mar Yapı darıca

Güneşli'nin gelişimine önemli bir katkı sağlayan G Plus projesinin ardından Mar Yapı rotasını Darıca-Bayramoğlu'na çevirdi. Bayramoğlu'nda yarım kalmış 350 daireden oluşan bir projeyi devralan Mar Yapı tamamlayacak...

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Darıca’ya 1800 kişilik spor salonu inşa ediliyor!

Darıca’da yapımı süren 1800 kişilik spor salonunda incelemelerde bulunan Başkan Büyükakın, “Ben Kocaeli gençliğine güveniyorum ve inanıyorum. Koronavirüs sonrası gençlerimizle buluşmaya kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Darıca Kalesi aslına uygun olarak restore edilecek!

Darıca'da Bizans döneminde yapıldığı tahmin edilen ve zamana bağlı olarak atıl kalan Darıca Kalesi'nin gün yüzüne çıkarılması için restorasyona geçildi.

Darıca'daki kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Darıca Belediyesi, bölgede tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğine yol açan kaçak, metruk ve riskli yapılarla mücadeleye devam ediyor. Sırasöğütler Mahallesi'nde bulunan kaçak yapımının yıkımı tamamlandı.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 2 yıl önce temeli atılan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapımına yeniden başlanıldı.

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

Kocaeli'de inşaatına başlanılması planlanan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (OSB)-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatına ilişkin 4 soru mecliste!

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatının yarım kalmasına ve yapılacak yeni ihale meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Darıca'ya spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da yapılacak spor salonu için ilk adımı attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde spor alanlarını ve mekanlarını çoğaltmak adına projeler üretiyor. 

Kocaeli Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Gebze Darıca Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze-Darıca arasında hayata geçirilecek olan metro hattının yapım ihalesi gerçekleştirildi. 

Darıca Bağlarbaşı ortaokulu kapalı spor salonu yükseliyor!

Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yaz aylarında tamamlanacağı bilgisini paylaştı. 

Mar Yapı darıca Haberi

Mar Yapı darıca



GÜNEŞLİ'NİN gelişimine önemli bir katkı sağlayan G Plus projesinin ardından Mar Yapı rotasını Darıca-Bayramoğlu'na çevirdi. Bayramoğlu'nda yarım kalmış 350 daireden oluşan bir projeyi devralan Mar Yapı bu kararıyla, projeye girmiş ancak inşaatların tamamlanamaması sonucu mağduriyete uğramış 96 aileye de umut ışığı oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Mar Yapı Başkanı Münir Üzkök "Projeyi her anlamıyla inceledik, fizibilitesini yaptık, yatırım yapılabilir bir alan olduğunu gördük. 350 dairelik projede 57 tane kat irtifakı tapulu kat maliki ve 39 tane de parasını ödemiş fakat tapusunu almamış kisi olduğunu gördük. 4 yılı askın süredir mağdur olan toplam 96 aile ile tek tek görüşerek projeyi sahiplendiğimizi belirttik" dedi. 


Star...