27 / 04 / 2024

Mar yapı konut yatırımı

Mar yapı konut yatırımı

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, 10 yıl önce girdiği konut sektöründe ortaklıklarla büyümesini sürdürüyor. İşte Özkök ile gerçekleştirilen söyleşi...

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Mar Yapı G Hub satış ofisi!

G Hub projesi Mar Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilecek. Ön talep toplanan projede satış ofisi kuruldu.

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi kuruldu!

Mar Yapı'nın İstanbul Sefaköy'de inşa edeceği G Hub projesinin satış ofisi kuruldu .Projede ön talepler toplanıyor..

Metal Yapı Konut 5 yılda 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, "Önümüzdeki 5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoğu ile 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmayı hedefliyoruz' diyerek açıklamalarda bulundu. 

Mar Yapı İzmir'deki yeni projesi için düğmeye bastı!

İstanbul’da oluşturduğu ‘G’ konseptini İzmirlilerle tanıştıracak olan Mar Yapı, 2018 yılında İzmir’e yakışır bir “G” projesine imza atıyor..

Mar Yapı sinema kampanyası 2018!

Mar Yapı, sinema kampanyasını tanıttı. Arif V 216 filminden sinema bileti alana Şanghay, Dubai ve Bodrum'da çift kişilik tatil hediye edecek. 

Mar Yapı’dan tatil kazandıran sinema kampanyası!

Mar Yapı  Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline geldi. Firma sinema kampanyasının lansmanını ‘Arif V 216’ gösterimiyle yaptı. 

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Projede satışların 2 ay sonra başlaması planlanıyor.  Peki Metal Yapı Konut Belgrad Life satışları başladı mı?

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldığı bildirisi yayınlandı.

İzmir Dap Yapı konut fiyatları!

İzmir Dap Yapı konut fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı imzası taşıyan projede teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Karmen Yapı'nın yüzde 6'sı Metal Yapı Konut'a satıldı!

Karmen Yapı A.Ş'nin sermayesinin yüzde 6'sına tekabül eden 6 bin TL değerinde 60 adet pay Metal Yapı Konut A.Ş.'ye satıldı. 

Mar yapı konut yatırımı Haberi

Mar yapı konut yatırımı

MÜNİR Özkök Mardin doğumlu bir işadamı. Babası 19501i yıllarda İstanbul'dan kumaş getirip ticaretini yaparmış. Yani baba mesleği manifaturacılık. 1960'lı yıllarda İstanbul'a göç eden aile manifaturacılığa devam etmiş. Münir Özkök de küçük yaşlarda babasının yanında çalışmaya başlamış. 1967 yılında abisiyle Kapalıçarşı'da küçük bir kuyum dükkanı açarak bu alana yönelmiş. 1983 yılında kuyumculuk işini büyütmeye başlamışlar. Çemberlitaş'ta altın takı imalatı yapmak için iki üç makinelik ve 20 kişilik küçük bir atölye kurarlar. Bugün Güneşli'de 210 kişilik bir ekiple altın takı tasarımları yapmaya devam eden Midas. 90 milyon dolar ciro yapıyor. Özkök, önce enerji sektörüne 2006 yılında ise konut işine girer. Kuyum işleriyle daha çok abisi ilgilenir. Gayrimenkul sektöründe ilk olarak Avrupa konutları ile tanınan Artaş İnşaat'ın sahibi Süleyman Çetinsaya ile iş...