06 / 05 / 2024

mar yapı ve divan grup g marin projesi

mar yapı ve divan grup g marin projesi

MAR yapı ve Divan Grubu, Güneşli'de hayata geçirilen G Plus at Divan Residence'dan sonra şimdi de Bayramoğlu'nda gerçekleştirilen 'G Marin' projesi için yeni bir işbirliğine imza attı..

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Mar Yapı sinema kampanyası 2018!

Mar Yapı, sinema kampanyasını tanıttı. Arif V 216 filminden sinema bileti alana Şanghay, Dubai ve Bodrum'da çift kişilik tatil hediye edecek. 

Mar Yapı’dan tatil kazandıran sinema kampanyası!

Mar Yapı  Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline geldi. Firma sinema kampanyasının lansmanını ‘Arif V 216’ gösterimiyle yaptı. 

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

Mar Yapı Sefaköy G Hub: Aradığınız her şey!

Mar Yapı Sefaköy projesinin adı "G Hub" oldu. Karma konsepte dizayn edilen Mar Yapı Sefaköy projesi konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. İşte detaylar...

Mar Yapı'dan Sefaköy'e 300 konut geliyor! Yeni proje!

Mar Yapı Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy Mahallesi'nde karma proje yapmaya hazırlanıyor. 28 ayda tamamlanması planlanan projede toplam 300 konut ve 29 dükkana yer veriliyor..

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

Mar Yapı-Wanda Group'un oteli Eylül 2018’de bitecek!

Röportaj veren Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, Mar Yapı-Wanda Group iş birliğini, projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

Mar Yapı ve Wanda Grup'tan Wanda Vista İstanbul Otel projesi!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında Mar Yapı ile Çin'in gayrimenkul devi Wanda Grup'un işbirliğinden bahsetti. 2 firma tarafından Güneşli'ye Wanda Vista İstanbul Otel geliyor.

Mar Yapı, 2017’yi üç yeni projeyle karşılıyor!

Tasarımı öne çıkaran projeleriyle Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan Mar Yapı, Basın Ekspres’teki projeleriyle ve Bayramoğlu’nda oturuma hazır G Marin’le konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

mar yapı ve divan grup g marin projesi Haberi

mar yapı ve divan grup g marin projesi

MAR yapı ve Divan Grubu, Güneşli'de hayata geçirilen G Plus at Divan Residence'dan sonra şimdi de Bayramoğlu'nda gerçekleştirilen 'G Marin' projesi için yeni bir işbirliğine imza attı. 'Geleceğin Kalamış'ı olarak lanse edilen Bayramoğlu'nun standartlarını yükseltecek 'G Marinmanaged by Divan' projesi Mar Yapı tarafından hayata geçirilirken, ev sahipleri Divan'ın özel hizmetlerinden faydalanacaklar. 


İLK ETAP EKİM AYINDA TESLİM 


Darıca'ya bağlı Bayramoğlu'nun ilk markalı konut projesi olan G Marin'in lansmanında konuşan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, 'Küçük Amerika' olarak anılan Bayramoğlu'nu öncelikli yatırım bölgesi ilan ettiklerini söyledi. İki etapta toplam 556 konuttan oluşan projenin ilk etabı ekim ayında teslim edilecek. 


İŞBİRLİĞİNE DEVAM 


DİVAN Grubu CEO'su Marcos Bekhit ise, toplantıda yaptığı konuşmada Mar Yapı ile yaptıkları iş birliğinden çok mutlu olduklarını ve onlarla yola devam...