08 / 05 / 2024

mar yapının iletişimini kim sağlıyor

mar yapının iletişimini kim sağlıyor

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Union Ankara HİT Yapı’nın Hittown projesini bünyesine ekledi!

Union İstanbul’un Ankara ofisi olan ve markalara 360 derece iletişim hizmet anlayışı veren Union Ankara bünyesine son olarak HİT Yapı’nın Hittown projesini dahil etti.

Yapının bulunduğu arsanın yüzölçümü nedir?

İmar barışı başvurularında yapının bulunduğu arsanın yüzölçümü gibi bazı bilgilerin yapı sahiplerince hesaplanarak belirtilmesi gerekiyor. Peki, yapının bulunduğu arsanın yüzölçümü nedir? Nasıl hesaplanır?

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi kuruldu!

Mar Yapı'nın İstanbul Sefaköy'de inşa edeceği G Hub projesinin satış ofisi kuruldu .Projede ön talepler toplanıyor..

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

Mar Yapı konut sahiplerine kazandırıyor!

Mar Yapı’nın Basın Ekspres Yolu’na değer katan lüks rezidans projelerinin bulunduğu lokasyon ‘kira brüt getiri oranları en yüksek semtler’ arasında birinci sırada yer alıyor.

Mar Yapı, G-Rotana basın toplantısı 18 Kasım'da!

Yenilikçi anlayışı ve uluslararası işbirlikleriyle geliştirdiği projelerde konut sahiplerine hem yüksek getiri hem de konforu sunan Mar Yapı, Basın Ekspres Yoluna uluslararası otel markası Rotana ile ortak olduğu G Rotana projesiyle yeni bir değer ekliyor.

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu'nun çehresini değiştirecek!

10 yıldır Güneşli bölgesinde projeler geliştiren Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerinin satışına devam ediyor.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

Mar Yapı'nın acı günü! Lütfi Özkök vefat etti!

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök'ün ağabeyi Lütfi Özkök vefat etti. Mar Yapı taziye ilanı yayınlattı.

mar yapının iletişimini kim sağlıyor Haberi

mar yapının iletişimini kim sağlıyor

2006 yılında kurulan Mar Yapı, kısa sürede Türkiye'nin en yenilikçi gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri haline geldi. Mükemmeliyetçi bir anlayışla imza attığı projeler Cityscape, WAF, MIPIM Architectural Review gibi uluslararası yarışmalarda ödüller kazandı. Çevreye karşı duyarlı ve modern mimarinin seçkin örneklerini vererek tasarladığı projeleriyle, yenilikçi, sürdürülebilir bir yaşam tarzı oluşturan Mar Yapı, müşterilerine modern mimarinin şık, işlevsel ve seçkin örneklerini bir arada sunuyor.


Mar Yapı halen Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda G Rotana, G YOO Inspired by Starck, Bayramoğlu’nda G Marin Managed by Divan projelerini sürdürüyor.


2013’te başlayan rezidans otel ve mağazalardan oluşan G Rotana, otel zinciri Rotana’nın kira garantili kiralama hizmetiyle yatırımcılarına büyük avantaj sunacak. Minimalist, yalın, anıtsal, 31 katlı üçgen kule olarak tasarlanan G Rotana, 2013 MIPIM Future Project Awards ödülüne...