12 / 05 / 2024

maraş ekinözü kaymakamı fatih gül

maraş ekinözü kaymakamı fatih gül

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde yaptırılan yeni hükümet konağı hizmet vermeye başladı. Kaymakam Fatih Gül, yeni hizmet binası sayesinde vatandaşların işlemlerini daha az zamanda daha hızlı alacağının altını çizdi...

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'ndan o parayı hemen çekin. Yoksa devredilecek

Ziraat Bankası'ndan ‘’Paranızı Çekin’’ uyarısı geldi Son işlem için tarih verildi ve yapılmazsa paralar TMSF’ye devredilecek.

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilere verilen tarımsal destek ödemelerinden biri olan fındık destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber geldi. Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Genç tarafından kuruldu.

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kapalı Maraş tamamen açılacak!

“Türkiye’yi seven, kabullenmiş bir kardeşimiz orada cumhurbaşkanı oldu” diye konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şunları söyledi: “15 Kasım’da MHP Lideri Bahçeli ile KKTC’ye gideceğiz ve törenlere katılacağız, sonra da topluca Maraş’ta piknik yapacağız.”

Kapalı Maraş’ın ihtilaflı mülk sorunu çözülüyor!

46 yıl sonrasında kısmi olarak sahil şeridi açılan Maraş’ın ihtilaflı mülk sorununa Tam Çözüm Merkezi talip oldu. Uzun yıllardır kapalı olan bölgenin yeniden aktif olarak açılması ile şimdiden “hak sahipleri ne yapacak?” sorusu gündeme geldi.

Açılan Maraş, turizmin merkezi olacak!

KKTC’de önceki gün kısmen açılan Maraş’ta ‘hüzün turizmi’ merkezi haline gelmesi planlanıyor. 46 yıl önce kent sakinlerinin bıraktığı gibi kalan Maraş, açık hava müzesi görüntüsüyle turistlerin ilgisini çekecek.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ın açılması için çalışmalar hızlandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 46 yıl boyunca kapalı halde bulunan'Hayelet Şehir' Kapalı Maraş'ın açılmasıyla ilgili çalışmaları yoğunlaştırdıklarından bahsederek "Maraş'ı insanlığa kazandıracağız" dedi.

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Ersin Tatar: Kapalı Maraş için yasal düzenlemeler ve teknik çalışmalar başlayacak!

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, kroonavirüs salgını sürecinde bütün alanlarda olduğu gibi kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama yaşandığını fakat bu konudaki çalışmaların yakında yeniden hız kazacağını belirtti...

maraş ekinözü kaymakamı fatih gül Haberi

maraş ekinözü kaymakamı fatih gül


İçmeler Mahallesi Abdurrahim Karakoç Bulvarı'nda yaptırılan 3 katlı hükümet konağının tamamlanması ile İlçe Sağlık Müdürlüğü harcindeki hizmet veren tüm kurum müdürlükleri, kendilerine tahsis edilen katlardaki bürolarına yerleşti.


Kaymakam Fatih Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müdürlüklerin yeni hükümet konağında toplanmasıyla çalışanların daha iyi koşullarda hizmet vereceğini belirtti.


Gül, yeni hizmet binası sayesinde vatandaşların işlemlerini daha az zamanda daha hızlı alacağının altını çizerek, şunları kaydetti:


"Kaymakamlık birimlerimiz uzun yıllar belediyemizin hizmet binasında hizmet verdi. Tarım Müdürlüğü, Müftülük, Halk Eğitim Merkezi, Milli Eğitim ve Sağlık Müdürlüğümüz ise belediye hizmet binasının dışında kalan kurumlarımızdı. Mevcut binamıza Sağlık Müdürlüğümüz haricinde diğer genel idare birimlerinin tamamı taşındı. Belediyemiz mevcut binasında hizmet vermeye devam etmektedir. Sağlık Müdürlüğümüz ise hastanenin bulunduğu binanın üst katında hizmet verecek" 


Gül, vatandaşlara yeni binada daha...