03 / 05 / 2024

maraş millet konağı son durum

maraş millet konağı son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göksun Millet Konağı ve Meydan inşaatı tamamlandı. 

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Göksun Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi.

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Gaziantep Hükümet Konağı yerine millet bahçesi yapılacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Hükümet Konağı binasının yıkılıp yerine millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göksun Millet Konağı ve Meydan inşaatı tamamlandı. 

Andırın Millet Konağı için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da inşa edilen Millet Konağı projesinde son aşamaya gelindi. Konak yakın zamanda hizmete açılacak. 

Andırın Millet Konağı’nın inşaat çalışmalarında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Andırın Millet Konağı’nda katlar yükseliyor...

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Göksun Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi.

Kahramanmaraş Çağlayancerit Millet Konağı açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çağlayancerit Millet Konağı gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Millet Bahçesi'nden sonra Millet Konağı geliyor!

2023 yılına kadar 81 ilde en az bir Millet Bahçesi yapmayı planlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, köy ve mahallelerde ise 5 bin tane ‘Millet Konağı’ inşa etmeyi planlıyor.

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

Sivas’ın Zara ilçesinde Kızılırmak sahilinde yapımı tamamlanan ’Millet Bahçesi’ hizmete açıldı. Millet bahçesinin içerisinde millet konağı, düğün salonu, süs havuzları, çocuk oyun parkları, kamelyalar, spor alanları, yeşil alanlar ve yürüyüş parkı bulunuyor.

Kastamonu Atabey Konağı millet kıraathanesi oldu!

Kastamonu'da yer alan Atabey Konağı Kastamonu Belediyesi tarafından daha önce satın alınarak restore edilmişti. Tarihi konak, millet kıraathanesi olarak hizmet vermeye başladı.

Keleşin Konağı açılış bekliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından restore edilen Keleşin Konağı'nın hizmete açılması bekleniyor. Adıyaman Hısn-ı Mansur Kalesi'nin alt kısmında bulunan ve 2012 yılında başlanılan Keleşin Konağı'nda ki restorasyon tamamlandı.

Tarihi Sabit Efendi Konağı'nın restore çalışmalarında sona gelindi!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oklar, "Konağın tarihi dokusuna uygun iç cephe çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. İnşallah kısa süre içerisinde Sabit Efendi Konağı'nı şehrimize tekrar kazandıracağız" dedi.

maraş millet konağı son durum Haberi

maraş millet konağı son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, açılışa hazırlanan Göksun Millet Konağı ve Meydan çalışmalarında incelemelerde bulundu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Güngör'e incelemelerde Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yatırımın hayırlı olmasını diledi. Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize kütüphanesi, çok amaçlı salonları ile 7’den 70’e tüm hemşerilerimize hizmet verecek millet konağı kazandırma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda önemli bir mesafe aldık. Hamdolsun, projelerimizden biri olan Göksun Millet Konağı ve Meydanı tamamlandı. İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

İlçenin Yeni Yaşam Merkezi 

Proje ile ilgili bilgi aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, tesisin kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacağını belirtti. Güngör, “Eski belediye iş merkezinin bulunduğu alanda Göksun Millet Konağı ve Meydanı projemizi hayata...