28 / 04 / 2024

maraş Sarayaltı Caddesi yıkım çalışmaları

maraş Sarayaltı Caddesi yıkım çalışmaları

Sarayaltı Caddesi genişletme çalışmaları bir taraftan devam ederken, imar planı çalışmaları da tamamlandı

KKTC'den Kapalı Maraş çıkışı: 3 yılın ardından yeni bir ilk

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1974 yılından bu yana kapalı olan Maraş'ın yeniden yerleşime açılmasının gündeme geldiği bugünlerde KKTC'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Maraş'ın Demokrasi Caddesi ile sahil kısmının bir bölümü 8 Ekim 2020'de açılmıştı.

Kahramanmaraş Sarayaltı Caddesi’nde yıkımlar tamamlandı!

Yol yapım ve genişletme çalışmalarını son sürat sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kamulaştırılan alanlardaki binaları yıkıyor.

Kahramanmaraş Divanlı'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayaltı Caddesi’nde başlatılan yol genişletme ve yıkım çalışmaları Divanlı Mahallesi’nde de sürüyor.

Kahramanmaraş Kurtuluş'ta 30 ev yıkıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayaltı Caddesi’nde yol genişletme ve yıkım çalışmaları sürüyor.

Kahramanmaraş Sarayaltı Caddesi'nde yıkımlar son sürat!

Sarayaltı Caddesi genişletme çalışmaları bir taraftan devam ederken, imar planı çalışmaları da tamamlandı

Kahramanmaraş Sarayaltı Caddesi’nde yıkımlar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sarayaltı Caddesi’nde yıkım çalışmalarına başladı.

NBS İzolasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NBS İzolasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Savaş Yolcu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Parseller Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Maraşal Caddesi 'nde kuruldu.

Çayırova Mehmet Akif Ersoy Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Çayırova Özgürlük Mahallesi ’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesi yenileniyor. Eski adı 2 ’inci Cadde olan cadde, Çayırova Belediyesi önünde kuzey-güney yönüne doğru uzanıyor...

İzmir Mehmet Akif Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapanıyor!

İzsu Genel Müdürlüğü’nün Yağmur Suyu Kanalı 2. Etap çalışmaları kapsamında, Mehmet Akif Caddesi’nin Namık Kemal Caddesi ile Şirinyer İzban İstasyonu’nun yer aldığı Cemil Şeboy Caddesi arasında kalan kısmı, 3 Ağustos 'ta trafiğe kapatılacak.

Aliağa İzmir Caddesi projesine esnaftan destek geldi!

İzmir’in Aliağa ilçesindeki İzmir Caddesi’nin trafiğe kapatılarak yayalaştırılmasına yönelik Aliağa Belediyesi ve Aliağa esnaf Sanatkârlar Odası işbirliğinde hazırlanan Aliağa İzmir Caddesi projesine esnaftan tam destek geldi...

Antalya Sokullu Caddesi trafiğe kapatılacak!

Olimpos Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ’nin çalışması nedeniyle Antalya Atatürk Devlet Hastanesi yanındaki Sokullu Caddesi bugünden itibaren 1 hafta süre ile trafiğe kapalı olacak...

Kocaeli Başiskele Hürriyet Caddesi genişletildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yol yapım çalışmaları kapsamında Başiskele Bahçecik ’te yer alan Hürriyet Caddesi’nde genişletme çalışmaları gerçekleştirdi...

Bağcılar Halkalı Caddesi alt geçit inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Halkalı Caddesi altgeçit inşaatı tamamlanarak İstanbulluların hizmetine alındı...

maraş Sarayaltı Caddesi yıkım çalışmaları Haberi

maraş Sarayaltı Caddesi yıkım çalışmaları


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından tasarlanan Ulaşım Planı kapsamında kent merkezi trafik sirkülasyon sistemi yeniden kuruluyor.


Tek ulaşım arteri üzerine kurulu trafik düzeni, şehrin tarihi çekirdeğini trafiğin düğüm noktası haline getirmekteyken yeni kurulan ulaşım sistemi ile kent merkezine alternatif ulaşım kanalları planlanmış ve hazırlanan ulaşım projeleri aşamalar halinde hayata geçmeye başladı.


Bu proje kapsamında kentin, kentsel sit alanından geçmekte olan Sarayaltı Caddesi'nin (Sarayaltı Cami-Kanlıdere Köprüsü arası) daha etkin kullanımı önem arzetmektedir. 12 metre genişliğinde planlanan cadde mevcut durumda 6 metre genişliğinde kullanılabilmektedir. Yapılan kamulaştırma çalışmalarıyla 12 metre genişlik sağlanmış olacak.


Sarayaltı Caddesi genişletme çalışmaları bir taraftan devam ederken, caddenin doğusunda yer alan Divanlı Caddesi'ni, Turan İlkokulu- Uyuzpınarı mevkiinden Eski İtfaiye bölgesine bağlayan İmar Planı çalışması da koruma kurulu sürecinin ardından tamamlandı.




Kahramanmaraş Büyükşehir...