03 / 05 / 2024

MARBLE tarihleri

MARBLE tarihleri

Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri arasında bir ticaret köprüsü kurduklarını söyleyen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Gaziemir Yeni Fuar Alanı'nın devreye girmesiyle MARBLE'da dünya liderliğini hedeflediklerini söyledi.

MARBLE 26-29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek!

MARBLE (Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı), 20'nci kez kapılarını açıyor. 26-29 Mart tarihlerinde Kültürpark'ta düzenlenecek olan fuara dünyanın dört bir yanından bin 200'e yakın firma katılacak.

CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020'de!

Dünya mermer makine sanayinin ilk ve tek fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul, 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru tarihleri!

Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı projede peşin ödemeler 9 bin 980 TL'den başlıyor. TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru tarihleri 1 Haziran'da başlıyor ve 30 Haziran'a kadar devam ediyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Konutları başvuru tarihleri yarın başlıyor. Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru tarihleri 1 Haziran Çarşamba günü başlayacak. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri bugün başladı ve 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede toplam 425 adet konut satışta.

TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri!

Fiyatların 114 bin 701 TL'den başladığı projede taksitler 477 liradan başlıyor. TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri başvuru işlemleri 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek.

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar varan vade imkanı sağlanıyor.

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri uzatıldı; 448 adet konut için 04 Nisan 2016 - 20 Mayıs 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kocaali Şubesince talep toplanmaya devam edilecek.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

22. Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı.

Gayrimenkul sermaye iradı ödeme tarihleri 2016!

Gelir Vergisi Kanununda belirtilen mal ve hakların kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler “gayrimenkul sermaye iradı” olarak vergilendiriliyor. İşte gayrimenkul sermaye iradı ödeme tarihleri 2016..

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2016!

Gayrimenkul sahipleri her sene emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Vergi senede iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki, vergi ne zaman ödenecek? İşte emlak vergisi ödeme tarihleri 2016..

MARBLE tarihleri Haberi

MARBLE tarihleri


Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı (MARBLE) dün sona erdi. bu yıl 20'ncisi düzenlenen MARBLE katılımcı ve ziyaretçinin yüzünü güldürdü. Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri arasında bir ticaret köprüsü kurduklarını söyleyen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Gaziemir Yeni Fuar Alanı'nın devreye girmesiyle MARBLE'da dünya liderliğini hedeflediklerini söyledi. Fuarda firmalar yeni işbirlikleri için ilk adımları attı. MARBLE Fuarı'nda yapılan konaklama, ulaşım ve diğer harcamaların ortalama 100 milyon dolar seviyesinde olduğu tahmin ediliyor. Fuara Çin, İsrail, Ürdün, İran, Filistin, İtalya, Libya, Yunanistan, Irak ve Suudi Arabistan başta olmak üzere 85 ülkeden, Türkiye'den ise 78 ilden ziyaretçi akınına uğradı. İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Bu yılki fuarda Çin, İsrail, Ürdün, İran, Filistin, İtalya, Libya, Yunanistan, Irak ve Suudi Arabistan'dan gelen ziyaretçilerin yoğunluğu...