07 / 05 / 2024

MarCom Awards istmarina

MarCom Awards istmarina

İstMarina Alışveriş Merkezi, Dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ödülleri arasında gösterilen Marcom Ödülleri’nde 4 kategoride Platin ödül almaya hak kazandı.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

İstMarina AVM’ye MarCom Awards'tan 4 ödül!

İstMarina Alışveriş Merkezi, Dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ödülleri arasında gösterilen Marcom Ödülleri’nde 4 kategoride Platin ödül almaya hak kazandı.

Akbatı AVYM'ye 7 ödül birden!

Akiş GYO markası Akbatı AVYM, Marcom Awards'da farklı projeleriyle üç Platinum, iki Gold ve iki Honorable mention olmak üzere toplam 7 ödüle birden layık görüldü.

Akbatı AVYM'ye Marcom Awards'dan 7 ödül!

Akbatı AVYM, her yıl 6 binden fazla kişinin başvurduğu Marcom Awards'da farklı projeleriyle üç Platinum, iki Gold ve iki Honorable mention olmak üzere toplam 7 ödüle birden layık görüldü.

Akasya Acıbadem, Marcom Awards 2015'te 15 ödül aldı!

Akasya Acıbadem, sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler, iletişim-pazarlama, etkinlik, dergi ve satış promosyonu kategorilerinde toplam 5 Platin, 5 Gold, 5 Honorable Mention ödülü kazandı.

Akasya Acıbadem AVM'ye 15 ödül!

ANADOLU yakasındaki Akasya Acıbadem AVM; uluslararası ödül programı olan Marcom Awards 2015'de Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 15 ödüle layık görüldü.

Akbatı AVYM, 7 ödül birden aldı!

Akbatı AVYM, İletişim ve Pazarlama dünyasının önde gelen ödül programı Marcom Awards’da toplam 7 ödülün sahibi oldu.

Akmerkez, MarCom Awards'tan 6 ödül aldı!

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle, dünyanın en köklü ve saygın pazarlama ve iletişim platformlarından MarCom Awards tarafından 6 platin ödüle layık görüldü.

Nef, Stevie Awards'ta iki ödül kazandı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler, tasarım odaklı yaklaşımı ve inovasyon çalışmalarıyla uluslararası alanda da dikkat çeken, Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'ta iki ödül kazandı.

Stevie Awards ödülünün sahibi Nef oldu!

Gayrimenkul sektöründe başarılarıyla adından sıkça söz edilen NEF uluslararası alanda da takdir toplamaya devam ediyor. Stevie Awards ödül töreni Kanada, Toronto'daki Ritz-Carlton Hotel'de gerçekleşti.

Stevie Awards'tan Nef'e 2 ödül!

Nef, Toronto'da düzenlenen törende dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'da en iyi gayrimenkul "Website" ve "Company & Organization" dallarında iki ödül birden kazandı.

Nef, Stevie Awards'da iki ödül kazandı!

Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'da iki ödül kazandı. Şirket, en iyi gayrimenkul "Website" ve "Company & Organization" kategorilerinde ödül almaya layık görüldü.

Ankara Golfkent, Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

MarCom Awards istmarina Haberi

MarCom Awards istmarina


Anadolu Yakasının çehresini değiştiren yeni nesil alışveriş Merkezi İstMarina AVM, Pazarlama İletişimi Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen MarCom Ödülleri'nde 4 platin ödüle layık görüldü.

İki kategoride değerlendirilen ödül kapsamında; Açılış Etkinlikleri kategorisinde ‘En iyi Konsept Çocuk Aktivitesi’ ve ‘En İyi Tematik Aktivite’, Dijital Akvaryum kategorisinde ise ‘En İyi İlk Etkileşim’ ve ‘En iyi Konsept Açılış Projesi’ ödül aldı.

Başvuruların halkla ilişkiler uzmanlarından meydana gelen bir jüri tarafından değerlendirildiği Marcom Ödülleri’nde, iletişim ve pazarlama alanındaki mükemmellik ödüllendirilirken sektör profesyonellerinin yaratıcılık, yoğun çalışma ve büyüklüğü baz alındı.

Bu kapsamda İstMarina alışveriş merkezi; her yıl dünyanın en büyük şirketlerinin, reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarının başvurduğu platformda 4 platin ödül kazanarak, uluslararası alandaki başarısını...