04 / 05 / 2024

Mardin Artuklu göçük

Mardin Artuklu göçük

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Yeşilli Mahallesi'nde ahır olarak kullanılan eski bir evde göçük meydana geldi. Olay sırasında içeride bulunan 21 hayvan kurtarılırken, 3 büyükbaş hayvan telef oldu.

Mardin Artuklu'daki eski ev çöktü!

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Yeşilli Mahallesi'nde ahır olarak kullanılan eski bir evde göçük meydana geldi. Olay sırasında içeride bulunan 21 hayvan kurtarılırken, 3 büyükbaş hayvan telef oldu.

Mardin'deki güvenlik duvarının inşaatı gelecek ay bitecek!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Mardin'de güvenlik sistemi kapsamında yapılan modüler beton duvar çalışmalarının 690 kilometresi tamamlandı. Işık, duvarı gelecek ayın sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Mardin Sağlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Mardin Artuklu'da inşa edilecek yeni Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının temeli atıldı. 13 bin metrekarelik alana sahip binanın bedeli 13 milyon 599 bin TL.

Mardin Artuklu'nun yolları asfaltlandı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, merkez Artuklu ilçesine bağlı İstasyon ve Hamzabey(Zinar) mahallelerinde 11,5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Mardin Artuklu'ya yeni yol!

Mardin Büyükşehir Belediyesi merkez Artuklu ilçesinde 4. Sokak’ta 6,5 metre genişliğinde yol yaparak, 4 bin metre kare kilitli beton parke döşedi.

Mardin Artuklu'da 8.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mardin Defterdarlığı, Mardin Artuklu'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İmarsız olan arsaların toplam satış bedeli 8 milyon 451 bin 295 TL olarak belirlendi.

Mardin Artuklu Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı belirleniyor!

Mardin Artuklu'da bulunan ve yıllarca Devlet Hastanesi olarak hastalara hizmet verilmesi için kullanılan eski hastane binası kadın ve çocuk hastanesine dönüştürülecek. Devlet hastanesinde depreme dayanıklılık testi yapıldığı belirtildi.

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işi ihalesi bugün!

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işleminin yapılması hizmet alım işi, hizmet alımı bugün saat 11:00'de açık artırma ile ihale edilecektir.

Mardin Artuklu Üniversitesi'nin yerleşke yolu düzeltildi!

2009 yılında, Mardin Artuklu Üniversitesinin yerleşke alanında yapılacak inşaatlar için servis yolu olarak kullanılan ve kampüs binalarına giden anayola bağlantıyı sağlayan yol düzenleme çalışmaları büyük bir hızla başladı.

Mardin Artuklu Üniversitesi peyzaj işi ihaleye çıkıyor!

Mardin Artuklu Üniversitesi kampüs alanında peyzaj yapım işi 22 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkıyor. Söz konusu peyzaj işi 390 günde tamamlanacak.

Mardin Artuklu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne öğretim üyeleri alacak!

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Mardin Artuklu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne öğretim üyeleri alacak...

Sabiha Gökçen Havalimanı, En İyi Pazarlama ödülünün sahibi oldu!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, havacılık sektöründe Avrupa'nın en önemli etkinliği olan Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu'nda (Routes Europe), "En İyi Pazarlama Ödülü"ne layık görüldü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Altındağ projesini açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Altındağ ilçesini gecekondulardan arındıracak “Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” çerçevesinde çalışmalara başlandığını bildirdi

Mardin Artuklu göçük Haberi

Mardin Artuklu göçük

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Yeşilli Mahallesi'nde yoğun yağış nedeniyle ahır olarak kullanılan eski bir yapıda göçük yaşandı. 

Bursa'da Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine Artuklu İtfaiye Grup Başkanlığı ekipleri sevk edildi. 

Ekipler, kepçe yardımıyla ahırın kapısını açılarak mahsur kalan 21 hayvanı çıkardı. Göçük sırasında yıkılan molozların altında kalan 3 büyükbaş havyan ise telef oldu. 

Çıkarılan hayvanlar sahiplerine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma...