02 / 05 / 2024

Mardin Derik Belediye hizmet binası

Mardin Derik Belediye hizmet binası

Mardin’in Derik Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni hizmet binası yeni yılda hizmete açılacak. Yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen binada sona yaklaşıldı.

Mardin Derik'te 243 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 arsa satılıyor!

Mardin Derik Belediye Başkanlığı, Mardin ili, Derik ilçesi, Cevizpınar Mahallesinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri ne kadar? İşte merak edilenler...

TOKİ Mardin Derik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin Derik projesinde yer alan 59 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı.

TOKİ Mardin Derik başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Derik projesinde yer alan 59 adet konut için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Mardin Derik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin Derik Söğütözü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Mardin'de 45 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mardin Artuklu'da yer alan 10 adet gayrimenkulü 44 milyon 968 bin 85 TL bedelle satışa çıkardı.

Mardin Derik TOKİ kura sonucu 27.10.2021!

Mardin Derik TOKİ kura sonucu 27.10.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Mardin Derik TOKİ kura sonucu 27.10.2021 ve proje detayları...

TOKİ Mardin Derik başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Derik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeşili ilçesini ziyaret etti.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

TOKİ Mardin Söğütözü 110 konut ihalesi yarın!

Mardin ili Derik ilçesi, Söğütözü mahallesinde 110 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret ile 1 adet cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ'den Mardin'e 110 yeni konut!

Mardin ili Derik ilçesi, Söğütözü mahallesinde 110 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret ile 1 adet cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mardin'de yıkılan caminin yerine yenisi inşa ediliyor!

Mardin'in Derik ilçesindeki 1953 yılında inşa edilen ve tahribata uğradığı için yıkılan Merkez Camisi'nin yerine yenisinin yapılması çalışmalarına başlandı...

Mardin Merkez Çarşı Camii tekrar inşa edilmek üzere yıkıldı!

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

Mardin Derik Belediye hizmet binası Haberi

Mardin Derik Belediye hizmet binası

Mardin’in Derik Belediyesi için yapımına başlanan yeni hizmet binası yeni yılda hizmete açılacak.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Derik Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas'ın talimatıyla ihtiyaçlara cevap vermeyen belediye hizmet binasının yıkılmasıyla yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşasında sona yaklaşıldı.

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan 22 iş yeri ile kapalı otoparka sahip yeni hizmet binasının yeni yılın ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor.

İhtiyaca cevap vermeyen yaklaşık 40 yıllık binanın yıkımının gerçekleştirildiğini söyleyen Derik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gülistan Akkaya Demir, "Proje tamamlandığında vatandaşlara 5 yıldızlı hizmet sunulacak" açıklamasında...