02 / 05 / 2024

Mardin Derik Belediyesi yeni bina

Mardin Derik Belediyesi yeni bina

Mardin’in Derik Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni hizmet binası yeni yılda hizmete açılacak. Yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen binada sona yaklaşıldı.

Mardin Derik'te 243 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 arsa satılıyor!

Mardin Derik Belediye Başkanlığı, Mardin ili, Derik ilçesi, Cevizpınar Mahallesinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri ne kadar? İşte merak edilenler...

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Mardin'de 83 adet arsa satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da! 

Mardin Dargeçit Belediyesi, Mardin ili, Dargeçit ilçesi, Kumdere Mahallesinde yer alan 83 adet arsayı satıyor. Peki Mardin Dargeçit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

TOKİ Mardin Derik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin Derik projesinde yer alan 59 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı.

TOKİ Mardin Derik başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Derik projesinde yer alan 59 adet konut için başvurular yarın başlıyor.

Mardin’de tarihi dokuyu bozan betonarme binalar yıkılıyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından sit alanında kalan ve tarihi dokuyu bozması sebep gösterilerek yıkılmasına karar verilen betonarme binalar için harekete geçti.

TOKİ Mardin Derik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin Derik Söğütözü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Mardin Derik TOKİ kura sonucu 27.10.2021!

Mardin Derik TOKİ kura sonucu 27.10.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Mardin Derik TOKİ kura sonucu 27.10.2021 ve proje detayları...

TOKİ Mardin Derik başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Derik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Mardin Midyat'taki tarihi çarşı restore ediliyor!

Mardin Midyat Belediyesi, Sokak Sağlıklaştırması ve Restorasyon Çalışması kapsamında ilçe içerisinde yer alan 500 yıllık tarihi çarşıyı restore ediliyor. 

Mardin'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mardin'in Yeşilli ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 500 evin yıkım çalışmaları başlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ile Yeşilli Belediyesi'nce ortaklaşa gerçekleştirilen yerinde dönüşüm projesi başladı.

Mardin Ensar ve Saraçoğlu mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Artuklu ilçesi Ensar ve Saraçoğlu Mahallelerinin Kentsel Dönüşüm projesinde projelendirme süreci başladı...

Mardin Derik Belediyesi yeni bina Haberi

Mardin Derik Belediyesi yeni bina

Mardin’in Derik Belediyesi için yapımına başlanan yeni hizmet binası yeni yılda hizmete açılacak.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Derik Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hakan Kafkas'ın talimatıyla ihtiyaçlara cevap vermeyen belediye hizmet binasının yıkılmasıyla yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşasında sona yaklaşıldı.

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan 22 iş yeri ile kapalı otoparka sahip yeni hizmet binasının yeni yılın ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor.

İhtiyaca cevap vermeyen yaklaşık 40 yıllık binanın yıkımının gerçekleştirildiğini söyleyen Derik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gülistan Akkaya Demir, "Proje tamamlandığında vatandaşlara 5 yıldızlı hizmet sunulacak" açıklamasında...