30 / 04 / 2024

Mardin Kızıltepe Hükümet Konağı

Mardin Kızıltepe Hükümet Konağı

Mardin Kızıltepe ilçesinde yeni yapılacak Hükümet Konağı’nda kazı çalışmasına başlandı. Resmi kurumları bir çatı altında toplayacak Hükümet Konağı’nda, vatandaşlara tek elden hizmet verilmesi hedefleniyor.

Buğdayda 'felaket' uyarısı: Tarih verildi hükümet devreye girmişti

Toprak Mahsülleri Ofisi henüz Türkiye'de çiftçinin hasada başladığı buğday fiyatlarını açıklamadı. Öte yandan hükümet yurt dışından buğday ithal edilmesi için ihale açtı ayrıca Ukrayna'nın elindeki buğdayların Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi planı devrede...

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Yozgat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den İzmir Buca'ya hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Buca'da Hükümet Konağı inşa edecek.

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Konya Kulu'ya hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Kulu'da hükümet konağı inşa edecek.

Mardin Kızıltepe'de 25.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi 133 ada 3 parseldeki fabrika ve makine tesisatlarını 25 milyon 363 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

Ruhsar Pekcan: hükümet olarak 2019 yılı dengelenme yılı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Hükümet olarak 2019 yılını dengelenme yılı olarak görüyoruz. Önümüzdeki dönemde de net ihracatımızın büyümeye katkısının devam edeceğini öngörüyoruz." dedi.

Muş Hükümet Konağı ihalesi 4 Temmuz'da!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Muş Hükümet Konağı ihalesi 26 Haziran'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Kızıltepe İlhan Makarna fabrika arsası 25.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  İlhan Un İrmik Makarna Gıda'nın fabrika arsası tamamı 25 milyon 363 bin 789 TL bedelle icradan satışa çıkardı...

Mardin Kızıltepe'de 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mardin İli Kızıltepe İlçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 327 bin 016,75 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin Kızıltepe Hükümet Konağı Haberi

Mardin Kızıltepe Hükümet Konağı

Mevcut Hükümet Konağı’nın artık ihtiyaçlara cevap vermemesi, kurumların birbirinden dağınık ve uzak olmasının yanı sıra otopark sorunu ve şehir merkezinin ortasında kalması nedeniyle yeni bir Hükümet Konağı’na ihtiyaç duyuldu. Sanayi Mahallesi Adalet Sarayı yanında yapılacak ve yaklaşık 6 bin metrekare kapalı alanı kapsayacak yeni Hükümet Konağı’nın 9 bin 643 metrekare genel alan üzerinde kurulacağını ve iki bodrum katı, bir zemin katla birlikte toplamda 6 kattan oluşacağı kaydedildi.

Yemekhane gibi sosyal tesislerin de yer aldığı ve yapıdan ayrı 85 araçlık, yapıya ait 15 araçlık protokol otoparkı bulunacak olan yeni Hükümet Konağı’nın 5 milyon 257 bin 250 lira sözleşme bedeli ile bir yıl içinde tamamlanacağı ifade edildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, şöyle dedi:

"İlçemizde 1970’li yıllarda...