09 / 05 / 2024

Mardin Nusaybin 8. Etap TOKİ konutları

Mardin Nusaybin 8. Etap TOKİ konutları

TOKİ'nin terör mağdurları için Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa ettiği konutların kurası çekilecek. Nusaybin Kentsel Dönüşüm Ofisi kuraların 14 Mayıs'ta çekileceğini duyurdu. 

Milli Emlak 8 taksitle vergiden muaf arsa satacak!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan 2 bin 75 metrekarelik arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. 

Mardin Nusaybin'de 32.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Nusaybin İcra Dairesi, Mardin ili, Nusaybin ilçesinde yer alan gayrimenkulü 32 milyon 715 bin 972 TL'ye icradan satıyor...

Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatı başladı!

TOKİ Mardin'in Nusaybin ilçesi için hayata geçireceği 52 dükkanın yer alacağı ticaret merkezi için düğmeye bastı. 

TOKİ Mardin Nusaybin ticaret merkezi ihalesi bugün!

Konut dışındaki yatırımlarına da son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Nusaybin 52 dükkanlı ticaret merkezi inşaatının ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e 52 dükkanlı ticaret merkezi! İhalesi yarın!

Konut yatırımları dışında ticaret merkezi yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 18 Mayıs tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Migros, Mardin Nusaybin'deki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Migros Mardin Nusaybin'deki ilk mağazasını hizmete açtı...

Mardin Artuklu'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mardin İcra Dairesi, Mardin ili, Artuklu ilçesi, Tilkitepe Mahallesi, Köy civarı mevkii, 101 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 11 milyon 776 bin 483 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Nusaybin'e 2 yeni köprü! İhalesi bugün!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet Köprü İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Mardin'e 2 yeni köprü!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Mardin'e 72 dükkanlı ticaret merkezi!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet köprü ve 1 Adet 72 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Mardin Nusaybin'de terörün eğitim kurumlarında bıraktığı izler siliniyor!

Mardin Nusaybin'de PKK'lı teröristlerin 5 sene önce yaptığı saldırılarda yıktığı, tahrip ettiği okulların yerine yenileri yapılarak bir bir eğitim öğretime açılıyor

İnşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu vefat etti!

Mardin Nusaybin'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan inşaat mühendisinin 27 yaşındaki Mazlum Gözenoğlu olduğu belirlendi.

Mardin Nusaybin 8. Etap TOKİ konutları Haberi

Mardin Nusaybin 8. Etap TOKİ konutları

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurlarının konut ihtiyacını karşılamak adına yapılan 8. etap TOKİ konutlarının kuraları 14 Mayıs'ta çekilecek. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; terör saldırılarından mağdur olan vatandaşlar için yapılan ev ve iş yerleri Nusaybin'in Abdulkadir Paşa Mahallesi'nde inşa edildi. 

TOKİ tarafından inşa edilen Etap 8'de 405 mesken, 66 ticari iş yeri ve 7 kapıcı dairesi bulunuyor. Yapılan açıklamada inşa edilen bir ilkokulun da Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edileceği açıklandı. 

Kentsel Dönüşüm Ofisi yetkilileri terör saldırıları nedeniyle zarar gören mülkleri olan ve uzlaşmayan vatandaşların Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde bulunan uzlaşma komisyonlarına başvuru yaparak kuraya katılabileceklerini...