06 / 05 / 2024

Mardin otel projeleri

Mardin otel projeleri

Mardin'de PKK eylemleri, turizme büyük darbe vurdu. Hedeflerde %80 kayıp yaşanan kentte, oteller küçülürken, projeler iptal ediliyor. Özgür Azad Güngör, "2015 kayıp yıl oldu, endişemiz 2016'yı da kaybetmemek" dedi.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Midyat’ta 240 taksitle! 6 soruda TOKİ Midyat!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri tamamında Mardin’de de yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Mardin Midyat Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

TOKİ'den Mardin Savur'a 121 yeni konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin projesi için düğmeye bastı.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Reysaş GYO'dan yeni otel yatırımları!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni otel projeleri için çalışamlarına devam ediyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven firmanın Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalarının olduğu bilgisini verdi.

Mardin otel projeleri Haberi

Mardin otel projeleri

Mardin'de Çözüm Süreci'nde otellerde yüzde 100 doluluk yaşanırken, son dönemde PKK'nın eylemleri turizmde kayıplara neden oldu. Sektörde kaybın yüzde 80'lere vardığı belirtilen kentte bazı otel inşaatları durduruldu, projeler iptal aşamasına geldi, küçülmeye gidilen otellerde onlarca personelin işine son verildi. 


İşten çıkarmalar var

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Özgür Azad Güngör, "2015 kayıp yıl oldu, endişemiz 2016'yı da kaybetmemek" dedi. Güngör, şunları kaydetti: "3 otelimizin yaşanan olaylar nedeniyle projeleri durduruldu. 6 otelin de projeleri iptal aşamasında. Otel rezervasyonlarımız iptal ediliyor. Oteller küçülmeye gitti. Son dönemde 120 kişi işten...