22 / 05 / 2024

mardin yeni konut

mardin yeni konut

Konut sektöründeki durgunluk satılmayan konut stokunu artırdı. 800 bin nüfuslu Mardin'de bile 13 bin yeni konut alıcı bekliyor.

Hükümetten terörden zarar gören bölgeye 25 bin konut ve iş yeri!

Hükümet, terörden zarar bölgeleri kalkındırıyor. 7 bölgede çalışmalarına tam gaz devam eden hükümet, bu kapsamda 788.5 milyon TL kira ve eyşa yardımı yaparken, 25 binden fazla konut dahil bağımsız birimin inşaatına devam ediyor...

TOKİ Mardin 2023 projesinde son dakika! 148 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin 2023 projesinde son dakika... 148 yeni konut için beklenen tarih geldi...

TOKİ Mardin projesiyle 148 yeni konut geliyor! İhale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle Savur ilçesine 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin 2023 projesi ihale tarihi...

TOKİ'den Mardin Yeşilli'ye 175 yeni konut müjdesi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin'de 175 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mardin'e 175 yeni konut!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Yeşilli ilçesinde 175 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Mardin Savur'a 148 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin Savur'da 148 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Mardin Savur'a 121 yeni konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Mardin'e 157 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Savur'da 157 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 3 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Mardin'de 13 bin yeni konut satılmayı bekliyor!

Konut sektöründeki durgunluk satılmayan konut stokunu artırdı. 800 bin nüfuslu Mardin'de bile 13 bin yeni konut alıcı bekliyor.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,73 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre %0.73 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre %7.72 oranında artış gerçekleşti.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

mardin yeni konut Haberi

mardin yeni konut

Ağustos ayında başlayan ekonomik çalkantı inşaat sektörünü de vurdu. Kamuda inşaat faaliyetleri kısmen durma noktasına gelirken, konut satışları da azaldı. 

Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan habere göre, GYODER Yönetim Kurulu Üyesi, Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi Başkanı Ayla Heyfegi, GYODER'in Gelişen Kentler Zirveleri kapsamında Mardin'de düzenlediği etkinlikte yaptığı değerlendirmede, Mardin'de 13 bin konut stokunun olduğunu söyledi.

Heyfegi, "Bu ciddi bir sorun... Arz talep dengesinin bir arada olmadığı her sektör sıkıntıya girer. Kentte yıllık konut ihtiyacı 2 bin... Ancak 2011-2014 arası yılda 14 bin konut yapıldı. Kentte köklü müteahhitlerimiz vardı ancak bazıları sektörde yaşanan olumsuz gelişmelerden dolayı Mardin’i terk etmek zorunda kaldı. Deneyimli ve güçlü müteahhitler, kentte düzenli projeler inşa etti ama projeleri tamamlayamayanlar sektöre zarar verdi. Oysa kamunun müteahhitten bitirme teminatı...