09 / 05 / 2024

MARİFED İş Geliştirme Platformu İnşaat Sektör Buluşması

MARİFED İş Geliştirme Platformu İnşaat Sektör Buluşması

MARİFED İş Geliştirme Platformu İnşaat Sektör Buluşması, 29 Eylül Cumartesi günü İstanbul'da WOW Hotel & Convention Center'da düzenlenecek

MARİFED, 29 Eylül'de inşaat sektörünü buluşturacak!

MARİFED İş Geliştirme Platformu İnşaat Sektör Buluşması, 29 Eylül Cumartesi günü İstanbul'da düzenlenecek

Marmara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Marmara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi TGB - 1 alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 14.04.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sabahattin Zaim İZÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi plan tadilatı askıda!

Küçükçekmece ilçesi, Sabahattin Zaim İZÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 06.10.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasarcı tarafından kuruldu.

Geliştirme alanlarında yapı ruhsatı şartları!

İmar Kanunu gereğince yapı ruhsat alma şartları, yapının inşa edileceği parselin yer aldığı alana ve yapılmak istenen yapıya göre değişkenlik gösteriyor. Peki, geliştirme alanlarında yapı ruhsatı şartları nelerdir?

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Aziz Yeniay, Ahmethan Yılmaz, Mehmet Çelik tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Mall Of İstanbul Ofis Bloğu'nda kuruldu.

Diyarbakır'da İş Geliştirme Merkezi kuruluyor!

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan projeyle Diyarbakır’da İş Geliştirme Merkezi kuruyor...

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yağan, Muhammed Salih Çıkman tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Mayıs tarihinde kuruldu.

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Nawar AL Azem, Ammar Almalki tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve NEF marka kurucusu olan Erden Timur'un Şube Müdürlüğü'nde açıldı...

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cansu Nuras tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kadir Kurtuluş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan tarihinde Esentepe, Büyükdere Caddesi, Onur İşhanı'nda kuruldu.

Kemal Arif Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu!

Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı. Arif doğal kaynak yatırım ve ticareti, gayrimenkul geliştirme ve spor yatırım gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi...

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Mahmut Yalçın, İhsan Eren, Kenan Özyurt tarafından 5 milyon 301 bin 608 TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu.

MARİFED İş Geliştirme Platformu İnşaat Sektör Buluşması Haberi

MARİFED İş Geliştirme Platformu İnşaat Sektör Buluşması


MARİFED üyesi inşaat malzemesi üreticileri, bayiler, distribütörler ile Müteahhitler, Mimarlık ofisleri ve diğer sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşecek toplantıda her katılımcı ilgi duyduğu firmalar ile görüşmeler yapma imkanına erişecektir. Her bir görüşme ortalama 15 dakika sürecek olup toplantı boyunca her katılımcının yaklaşık 20 adet iş görüşmesi yapması hedeflenmektedir. 


Programa katılmak için… 

Katılım MARİFED üyeleri için ücretsizdir. Stantlarda yer almak isteyen katılımcılar üyesi bulundukları derneklerden stant ücretleri hakkında bilgi alabilirler. 


Ne zaman ve nerede…

29 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 09.30 ile 16.00 arasında

İstanbul WOW Hotel & Convention Center (Dünya Ticaret Merkezi Yanı,...