04 / 05 / 2024

Marilyn Monroe kaç liraya satıldı

Marilyn Monroe kaç liraya satıldı

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

Marilyn Monroe portresi rekor fiyata satıldı! 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu

Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi 195 milyon dolara satıldı. Portre ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın en pahalı ikinci sanat eseri oldu.

Marilyn Monroe’nun Kaliforniya'daki evi satılıyor!

Hollywood'un efsanesi Marilyn Monroe’nun Kaliforniya eyaletine bağlı West Hollywood'daki dairesi 2.4 milyon dolara satılıyor.

Marilyn Monroe'nun evi satıldı!

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun California’nın Brentwood bölgesindeki evi satıldı. 6.9 milyon dolar paha biçilen evin satışı 7,25 milyon dolara gerçekleşti.

Marilyn Monroe'nun Los Angeles'taki evi satılıyor!

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun 36 yaşında hayatını yitirdiği Los Angeles'taki İspanyol tarzındaki ev satılıyor. 4 yatak odası ve 3 banyosu bulunan ev 6.9 milyon dolar karşılığında (yaklaşık 24 milyon 639 bin TL) yeni sahibine kavuşacak.

Heidi Klum 11 milyon dolara Tavern Adası'nı alacak!

Ünlü Alman manken Heidi Klum, bir zamanlar Marilyn Monroe 'nin ev sahipliğini yaptığı adayı satın almak için kolları sıvadı.

Marilyn Monroe, Kozzy AVM’de açılacak trend köşesi ile anılıyor!

Hollywood’un efsane kadını Marilyn Monroe, ölümünün 50. yılında Kozzy AVM’de açılacak trend köşesi ile anılıyor

2012 en iyi gökdeleni Kanada Marilyn Monroe!

Amerika kıtasının en görkemli gökdeleni, Kanada'da bulunan Marilyn Monroe adı verilen 56 katlı ikiz kuleler seçildi

John F. Kennedy ile Marilyn Monroe'nun aşk yaşadıkları ev satılıyor!

John F. Kennedy ile Hollywood'un sarışın bombası ünlü oyuncu Marilyn Monroe'nun gizlice buluşup aşk yaşadıkları ev satışa çıkarıldı

Marilyn Monroe’nun evi 3.6 milyon dolara satışa çıkarıldı

Hollywood’un efsanevi sarışını Marilyn Monroe’nun Los Angeles’ta 48 yıl önce öldüğü ev 3.6 milyon dolara satışa çıktı

Huzur Giyim'e kaçak villa ihbarı yapıldı!

Babasına yönelik tecavüz ve taciz iddiaları ile gündeme gelen Huzur Giyim'in "huzursuz" oğlu Abdullah Gençal, bu sefer de babasını kaçak inşaat yapmakla suçladı

TOKİ Kayabaşı'nda 11'inci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Cüneyt Erginkaya: Adana'daki kaçak yapılaşma durdurulmalı

Şehir Plancıları Odası Çukurova Şube Başkanı Cüneyt Erginkaya, Adana Hava Limanı çevresindeki kaçak yapılaşmanın acilen durdurulması gerektiğini söyledi

Sabri Ateş: Kaçak emlakçılara kimse dur demiyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, "Ankara'da genel müdürlüklerde sabah kim erken gelirse sandalyeyi o kapıyor. Devlette o kadar boş eleman varken, kaçak emlakçılara kimse dur demiyor" dedi

Marilyn Monroe kaç liraya satıldı Haberi

Marilyn Monroe kaç liraya satıldı

Pop art sanat akımının öncüsü Amerikalı ressam Andy Warhol'un Marilyn Monroe portresi, 195 milyon dolara satıldı.

"Shot Sage Blue Marilyn'' adlı portre New York'ta Christie's müzayede evinde açık artırmaya sunuldu.

Warhol'un sanatçı Marilyn Monroe'nun 1960'larda yaptığı portrelerinden biri olan eser, 195 milyon dolardan alıcı buldu ve 20. yüzyılının en pahalı sanat eseri oldu.

 Andy Warhol’un 1964 tarihli Marilyn Monroe portresine verilen para bir ABD sanat eserine verilen en yüksek miktar olarak kayıtlara geçti.

İsviçreli Thomas and Doris Ammann Foundation’a ait olan eserin satışından elde edilen gelir, çocuklara yardım vakıflarına bağışlanacak. Eseri alan kişi, hangi vakfa yardım yapılabileceğinde söz sahibi olabilecek.

Warhol'un Marilyn Monroe portresi, Rönesans döneminin ünlü İtalyan ressamı Leonardo da Vinci'nin Hazreti İsa'yı resmettiği 450 milyon dolara satılan "Salvator Mundi" adlı tablonun ardından dünyanın...