09 / 05 / 2024

marina ankara konut teslimleri

marina ankara konut teslimleri

Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için 100 ay sıfır faizle ödeme kampanyası başlatıldı. Projedeki konutların fiyatları 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat!

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Marina Ankara satış ofisi!

Marina Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2 bin 566 daireden oluşan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor.

Marina Ankara Konutları fiyat bilgisi 2018!

1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Marina Ankara Konutları'nda ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak..

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Sinpaş Marina Ankara'da 25 bin TL peşinatla!

Bağımsız araştırma şirketi IPSOS’un yaptığı araştırmaya göre, 30 yaş üstü, 6 ay içinde konut almayı düşünen Ankaralıların ilk tercihi Sinpaş Marina Ankara oldu.

Marina Ankara Sinpaş Evleri ödeme planı!

Marina Ankara Sinpaş Evleri ödeme planı kapsamında 25 bin TL peşinatla konut sahibi olunuyor. Marina Ankara proje fiyatları 293 bin TL'den başlıyor...

Oran Marina Ankara konut fiyatları!

Oran Marina Ankara konut fiyatları 293 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Marina Ankara projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim yapılıyor...

Sinpaş Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Sinpaş Marina Ankara Evleri projesinde konut fiyatları 330 bin 700 TL'den başlayarak değişiyor. Marina Ankara Evleri projesinde 2 bin 518 daire yer alıyor...

Sinpaş Altın Kuleler ve Marina Ankara’da Kadınlar Günü indirimi!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Türkiye’nin en büyük temalı konut projesi Altınoran’ın içinde altın gibi parlayan Altın Kuleler ve Ankara’nın ilk ve tek marinası Marina Ankara için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı sunuyor.

Marina Ankara mega maketi ile büyük bir ilgi gördü!

Ankara’nın marinalı ilk ve tek konut projesi Marina Ankara’nın mega maketi, 15 Kasım Pazar günü yeni açılan tanıtım ofisinde görücüye çıktı.

Ankara'nın marinası, Sinpaş Marina Ankara!

Ankara'nın marinası, Sinpaş Marina Ankara sloganıyla hayata geçirilen projede konut fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marina Ankara Çankaya satış fiyatları!

Marina Ankara Çankaya satış fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Ödeme planı kapsamında fırsatlar sunan projede toplam 2 bin adet konut yer alıyor.

marina ankara konut teslimleri Haberi

marina ankara konut teslimleri

2 bin 566 daireye yer verilen Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı tarafından 125 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirildi. Projede 1+1'den 7+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. 


Sinpaş Marina Ankara Evleri'nde daire büyüklükleri 69 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor. Projede dairelerin Haziran 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Marina Ankara 100 ay sıfır faiz kampanyası detayları!

Marina Ankara kazanç kampanyası ile cazip ödeme imkanı sizleri bekliyor. 100 daire için 100 ay sıfır faiz avantajı sunulan kampanya kapsamında yüzde 15 peşinat verildikten sonra yıl içinde 3 kez yüzde 10'luk ara ödeme yapılıyor ve kalan yüzde 55'lik kısım 100 ay vade farksız taksitle ödenebiliyor. 


Marina Ankara Evleri güncel konut fiyatları 422 bin 700 TL ile  2 milyon 611 bin TL arasında değişiyor. Marina Ankara Sinpaş Konutları...