26 / 05 / 2024

Marka 2014 Rem Koolhaas kimdir

Marka 2014 Rem Koolhaas kimdir

Mimar Rem Koolhaas kimdir? Rem Koolhaas nereli? Rem Koolhaas hangi okuldan mezun? Rem Koolhaas imzalı eserler hangileri? İşte Marka 2014 etkinliğinin konuğu Rem Koolhaas'ın özgeçmişi, biyografisi...

Sur Yapı Marka projesinin rezidans satışlarının yarısı tamam!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin satışları devam ediyor. Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan MARKA’da Kasım 2014’ten bu yana rezidansların yüzde 50’sinin satışları gerçekleşti.

Sur Yapı, 2014 Superbrands listesinde!

Sur Yapı, yapılan çalışma sonucu 1.023 marka arasından '2014 Superbrands' listesine dahil oldu. Superbrands, Türkiye’de 2005 yılından bu yana 2 yılda bir liste açıklıyor.

Sur Yapı, ‘Süper Marka’ seçildi!

AC Nielsen’in bağımsız pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

Sinpaş, 2014 Superbrands Ödülü ile süper marka seçildi!

Gayrimenkul sektöründe 41. Yılını kutlayan Sinpaş, 2014 yılının en iyi markalarına verilen Superbrands Ödülü’nün sahibi oldu. Sinpaş adına ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer aldı.

Sur Yapı 2014 Superbrands seçildi!

Sur Yapı, Süper Marka (Superbrand) seçildi. AC Nielsen ve Seçili Kurul Üyeleri'nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yer alan Sur Yapı, tüketicilerin süper markası oldu.

EgeYapı, 2014'te Facebook'ta en çok etkileşime giren marka oldu!

EgeYapı Group; her ay markaların sosyal medya verilerini hazırladığı raporlarla paylaşan Socialbakers’ın 2014 yılı markaların Facebook etkileşim raporları içerisinde tüm sektörlerde yıl genelinde en çok etkileşim elde eden inşaat markası oldu.

Superbrands 2014'te VİKO Süper Marka seçildi!

Türkiye'nin sektöründeki en saygın markalarının yer aldığı Superbrands 2014 sonuçları açıklandı. VİKO'nun marka algısındaki güçlü ve öncü pozisyonunu bir kez daha tescillemiş oldu.

Sinpaş 2014'ün süper markası seçildi!

Dünya’da 88 ülkede düzenlenen ve Türkiye’de de iki yılda bir verilen ‘Superbrands’ 2014 yılının yeni ’Süper Markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, Sinpaş, ‘Superbrands Türkiye’ seçildi.

Sinpaş, 2014’ün süper markası seçildi!

Türkiye’de de iki yılda bir düzenlenen “Superbrands Türkiye” 2014 yılının yeni süper markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş, “Superbrands” s

Setur 2014'ün tek süper marka turizm acentası oldu!

Superbrands’in dünyada 88 ülkede gerçekleştirdiği, Türkiye’de 2005 yılından bu yana organize ettiği “Türkiye’nin Süpermarkaları 2014”de bu sene 134 firma yer aldı...

Superbrands 2014'ün süper markalarını açıkladı!

Superbrands Türkiye, 2014'ün süper markalarını açıkladı. Nielsen'in ölçümleri de dikkate alınarak seçici kurul tarafından belirlenen 134 marka arasına bu yıl ilk kez Paşabahçe, Uğur Derin Dondurucu, Ülker Çikolatalı Gofret ve Vakko girdi.

Bursa 2014 yatırımlarıyla marka bir dünya kenti oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2014’ü 2015’e bağlayan 31 Aralık Çarşamba akşamı ile 1 Ocak Perşembe gününü vatandaşların güvenli ve huzurlu geçirebilmeleri için her türlü önlemini aldı.

Rem Koolhaas Marka Konferansı’nda!

Rem Koolhaas Marka Konferansı’na katılıyor. Kalebodur’un sponsorlar arasında yer aldığı, İstanbul’da düzenlenecek ‘ Marka 2014 Konferansı ’, mimarlık dünyasının en etkili isimlerinden Rem Koolhaas’ı ağırlıyor.

Marka 2014 Rem Koolhaas kimdir Haberi

Marka 2014 Rem Koolhaas kimdir

Rem Koolhaas, 1944 Rotterdam doğumlu... Rem Koolhaas, mimarlık eğitiminden önce bir süre gazetecilik ve senaryo yazarlığı yapmış, 1968 yılında almaya başladığı mimarlık eğitimden hemen sonra yazdığı Delirious New York adlı kitabıyla henüz hiçbir bina inşa etmemişken çok büyük bir üne kavuşmuştur. 1975 yılında Londra’da Madelon Vriesendrop ve Elia-Zeo Zenghelis ile birlikte kurduğu ve temel anlayışlarını “Bugünün toplumuna hitap etmek ve bugünün binalarını tasarlamak üzerine oturtan” OMA ekibiyle beraber 1978 yılında Den Haag Parlementosu Ek Binası yarışmasını kazandı. Hemen sonrasında Amsterdam IJ-Plein adında bir toplu konut planlaması yapan ekip, Chicago Illinois Teknik Üniversitesi Kampüs Merkezi için açılan yarışmada da birinciliği aldı. Bu yarışma sonucunda OMA, Mies van der Rohe tarafından tasarlanmış bir yapıya ilk defa ek yapma şansına sahip olan mimari...