30 / 04 / 2024

Marka City Özdeker satış ofisi

Marka City Özdeker satış ofisi

Marka City Çiğli fiyatları 208 bin TL'den başlıyor. 270 konutluk Marka City projesinde teslimler Ekim 2017 yılında yapılacak...

Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marka Bornova Plus projesi Özdeker İnşaat tarafından İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Marka City AVM'nin yerine rezidans yapılacak!

2008 yılında hizmete giren Marka City AVM arsası üzerinde rezidans yapılacak. İşte detaylar...

Pendik Home City AVM bu yıl açılacak!

Pendik'te yer alan Home City AVM yılın ilk çeyreğinde kapılarını açacak. AVM'de yaklaşık 120 marka yer alacak

Marka 333 projesinde fiyatlar 197 bin liradan başlıyor!

Özdeker İnşaat, yüksek kalitede malzeme ve işçilik geleneği ile inşa ettiği, yaşlanmayan yapılarına, keyifli bir yaşam için gerekli olan her türlü konforu uygun fiyatlarla sunan Marka 333 adlı yeni projesini de ekledi.

Marka 333'ün ilk etabı tamamlandı!

Özdeker İnşaat, 'Marka 333 Projesi'nin ilk etabını taahhüt ettiği tarihten önce tamamlayıp, oturma raporlarını da aldığı daireleri sahiplerine teslim etti.

İzmir Marka 333'ün 2. etabı Ekim'de tanıtılacak!

Özdeker İnşaat tarafından İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirilen "Marka 333" projesinin 1. etabının imalatı ve satışı tamamlandı. Projenin 2. etabının lansmanı Ekim ayında olacak.

Marka City Çiğli fiyatları 208 bin TL'den başlıyor!

Marka City Çiğli fiyatları 208 bin TL'den başlıyor. 270 konutluk Marka City projesinde teslimler Ekim 2017 yılında yapılacak...

Özdeker İnşaat 53. yılını 2 yeni marka proje ile taçlandırıyor!

İzmir’de birçok başarılı projelere imza atan Özdeker İnşaat, sektördeki 53. yılını iki yeni proje ile taçlandırıyor.

Marka City'de 195 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Marka City projesi Ulukent ve Çiğli arasında kalan Harmandalı bölgesinde inşa ediliyor. 6 blok halinde yükselen projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri mevcut.

İzmir Marka 333 Konutları Eylül'de teslim edilecek!

Özdeker İnşaat tarafından İzmir Çiğli'de inşa edilen Marka 333 projesi bu yıl Eylül ayında teslim ediliyor. Toplam 3 blokta 333 konuttan oluşan proje, 14 ve 16 katlı olarak inşa ediliyor. Blokların ilk etabında 110 daire bulunuyor.

Marka City Özdeker satış ofisi Haberi

Marka City Özdeker satış ofisi


Marka City projesi İzmir Çiğli'ye bağlı Harmandalı'nda yükseliyor. Özdeker İnşaat tarafından hayata geçirilen Marka City projesi 29 Ekim 2017 olarak belirtiliyor. 


Altı blok halinde yükselen Marka City İzmir projesinde yüzde 0,99 faiz oranı ile banka kredili ödemeler yapılıyor. Marka City İzmir projesinde fiyatlar 208 bin TL'den başlayarak değişiyor.


270 konuttan oluşan İzmir Marka City projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer verildi. İzmir Marka City projesinde spor alanları, otopark, fitness, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.




Web adresi: http://marka.city/

Telefon: 0232 600 6 333

Gülcihan...