13 / 05 / 2024

market indirimleri

market indirimleri

Türkiye’nin önde gelen market zincirlerinden Migros, kampanya üstüne kampanya yapıyor.Peki, Migros’ta hangi küçük ev aletlerinde indirim var ve fiyatlar ne durumda? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Tarım Kredi Market'te yeni indirimler var! Tarım Kredi'de birçok üründe indirim fırsatları sizleri bekliyor...

Tarım Kredi Market indirimleri her hafta devam ediyor. Buna göre, yeni indirimlerini açıklayan Tarım Kredi Market hafta sonuna özel kampanyalar var.

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

A101'de 50'li Finish bulaşık tableti 269 TL'den 139 TL'ye düştü! 10 TL'ye alışveriş yapan hemen sepete atacak...

A101 haftanın indirimli ürünleri belli oldu. Büyük indirimlere imza aran zincir market indirimleri ayın 11'inde sonra erecek. İşte kampanyaya dair tüm merak edilenler....

Carrefour'un kampanyası herkesi mest etti! Bu indirimleri kaçıran dizini döver

Mutfak gereksinimleri için yapılan market masraflarına katkı sağlamak için, Carrefoursa indirimlerini başlattığını ilan etti. Özellikle ekonomik zorlukların yaşandığı şu zamanlar vatandaşa büyük rahatlık sağlayan Carrefour, indirimleri ile yine insanların yüzünü güldürmeyi başardı.

Bu habere bakmadan markete gitmeyin! Tarım Kredi Kooperatiflerinde fiyatlar dibi gördü! 

Tarım Kredi Kooperatifleri 15 - 29 mart arası indirimli ürünlerini vatandaşlara duyurdu. Ekonomik olarak zor günlerin yaşandığı şu günlerde market indirimleri vatandaşa nefes aldırıyor.

8 Mart'a özel bomba avantajları kaçırmayın! Saç kremi 47.96 TL, Nıvea roll-on 69.90 TL! 06 Mart 2023 fiyat listesi

Market indirimleri vatandaşın yakın merceğinde. Haftalık indirimli ürünlerini yayınlayan BİZİM marketin aktüel ürünler kataloğu merak ediliyor. 8 Mart dünya kadınlar gününe özel fırsatlarla BİZİM marketin indirimli ürünlerini öğrenmek için haberimize bakın.

Şok Market, şok edecek indirimleri duyurdu! Neler var neler! Yarın sabah başlıyor! İşte Şok Market 18 ocak 2023 kataloğu

Daha önce ocak ayı boyunca fiyatları sabitlediğini duyuran Şok Market, 18 ila 24 Ocak 2023 tarihleri arasında düzenlediği kampanya ile birçok üründe birbirinden cazip fırsat seçenekleri sunuyor. İşte Şok’un 18 - 24 Ocak tarihleri arasındaki kampanyasından fırsat ürünleri…

Tarım Kredi Kooperatif Market yılbaşı özel indirimlerini kaçırmayın! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’te yılbaşı özel indirimleri dikkat çekti. Kuruyemiş başta onlarca üründe yılbaşı özel indirimi bulunuyor. İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi…

Süzme balda, peynirde, ton balığında yüzde 20 indirim! Migros market 18 Eylül 2022 fiyat listesi….

Migros'ta yüzlerce indirimli ürün sizi bekliyor. Ton balığında, balda, peynirde yüzde 20 indirimli fiyatıyla ecele edin bu fırsatı kaçırmayın. Vatandaş uygun fiyatlı ürün araştırması yaparken bizde sizin için Migros marketteki indirimleri listeledik. İşte, Migros market 18 Eylül 2022 fiyat listesi..

Migros Sanal Market! İndirimler gerçek

Migros Sanal Market’te Cumadan Cumaya indirimlerini kaçıran pişman olur. 26 Ağustos'ta başlayan kampanya dolu dizgin devam ediyor. 1 Eylül Cuma gününe az kaldı. Migros Sanal Market'teki seçili ürünlerde geçerli olan şok indirimleri sizler için derledik. Kaçırmayın...

Şok Market 25 TL ve Üzeri Alışveriş İndirimleri! Şok Market Mayıs indirimli fiyat listesi

ŞOK Market 4 Mayıs’tan itibaren 25 TL ve üzeri yapılacak alışverişlerde geçerli olan indirimli ürünleri yayınladı. ŞOK Market mağazalarında ve online yapacağınız alışverişlerde geçerli olan kampanyada şarküteri ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürün mevcut. 

CarrefourSA 2020'de 100 market yeni açacak!

Teknosa Yönetim Kurulu Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Üyesi Barış Oran, perakendede 2020 yılından umutlu olduklarını söyledi. Oran, "Gelecek sene büyüyen bir CarrefourSA hedefiyle 100 yeni market yatırımına imza atacağız'' dedi.

Konutta son fırsatlar! KDV ve tapu harcı indirimleri yıl sonunda bitiyor!

Konut piyasasında kredi faizlerinde düşüş yaşanması ile hareketlenme başladı. Şu anda düşük faizin yanı sıra KDV ve tapu harcı indirimleri de konut maliyetlerini oldukça aşağı çekiyor.Fakat bu indirimler için sayılı günler kaldı...

market indirimleri Haberi

market indirimleri

Türkiye’nin önde gelen market zincirlerinden Migros, kampanya üstüne kampanya yapıyor. Migros ziyaretçilerinin yüzünü sadece gıda ürünlerine yaptığı indirimlerle değil küçük ev aletlerine yaptığı indirimlerle de güldürmeye devam ediyor. Peki, Migros’ta hangi küçük ev aletlerinde indirim var ve fiyatlar ne durumda? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Dev perakende zinciri Migros küçük ev aletlerinde herkesi sevindiren kampanyaya devam ediyor. Elektrikli cezveden tutun blender, su ısıtıcısı, tost makinesi, HD LED televizyon dahil indirimler mevcut.

Beyaz eşya, elektronik ve gıda derken artan fiyatlar vatandaşların alım gücünü düşürmeye devam ediyor. Ancak Migros tüm bu artışlara rağmen fiyatlarında indirime giderek ziyaretçilerini bir kez daha memnun etmeyi başardı.

Peki Migros’ta elektronikte hangi ürün ve modellerde hangi indirimler mevcut hepsini sizin için derledik. İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

İşte...