18 / 05 / 2024

market kuralları

market kuralları

Polis ve jandarmanın dün 81 ildeki market denetimlerinde, 1183 işletmeci ve müşteri hakkında adli/idari işlem yapıldı.

Market kurallarına uymayanlar hakkında işlem yapıldı!

Polis ve jandarmanın dün 81 ildeki market denetimlerinde, 1183 işletmeci ve müşteri hakkında adli/idari işlem yapıldı.

Makro Market'in 550 milyonluk gayrimenkulü bankalara geçiyor!

Türkiye genelindeki 253 mağazası Makro ve Uyum markası ile faaliyet gösteren Makro Market'in 115 gayrimenkulü bankalara geçiyor. 

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Danyel Daş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Big Okyanus Yapı Market Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İki Satır Yapı Market Endüstriyel Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İki Satır Yapı Market Endüstriyel Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Neşe Söğüt tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ak Şişik Yapı Market İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Şişik Yapı Market İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şişik tarafından kuruldu.

Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı!

Jennifer Aniston-Justin Theroux çifti, New York Greenwich Village’taki evlerinde bir süredir tadilat yaptırıyor. Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı.

Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm 34 Yapı Market İnşaat Ve Hırdavat Malzemeleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Savaş Gündüz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

En iyi müteahhiti seçmenin kuralları!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kağan Soyubol bugünkü yazısında En iyi müteahhiti seçmenin kurallarına değindi. İşte Soyubol'un o yazısı....

Şok Market’in 4.130’uncu mağazası açıldı!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen marketlerinden olan Şok Market’in 4.130’uncu mağazası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in katılımıyla açıldı.

Manolya Onur, Phuket'te market açtı!

Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Manolya Hanım, eski eşinden kazandığı tazminatla Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açtı.

Metro Market 2017'de 2 yeni mağaza açacak!

Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2016'yı başarılı geçirdiklerini 2017'de de 2 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Şok Market günde 3 mağaza açacak!

TÜRKİYE'nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market, 4.000’inci mağazasını dün Ümraniye’de açtı. 2016 yılında bin mağaza açarak 4 bin kişiye yeni istihdam sağlayan şirket, 2017 yılında da her gün 3 mağaza açarak 4 bin kişiye daha iş imkânı yaratacak.

market kuralları Haberi

market kuralları

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, 81 il valiliğine 24 Mart'ta gönderilen genelgeyle il ve ilçelerdeki tüm marketlerin saat 09.00-21.00 arasında hizmet vereceği, içerideki müşteri sayısının doğrudan hizmet sunulan toplam alanın onda biri kadar olacağı, markete girmek için bekleyenler arasında en az bir metre mesafe olması gerektiği, müşteri ve market çalışanlarının maske takmalarının zorunlu olduğuna ilişkin düzenleme yapıldığı hatırlatıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; genelge kapsamında polis ve jandarma ekiplerince dün 81 ilde faaliyet gösteren 35 bin 868 market ve süpermarketin denetlendiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bu denetimlerde genelgede belirtilen açılış kapanış saati, maske takma zorunluluğu ve sosyal mesafe kurallarına uymamak ile marketteki müşteri sayısının hizmet sunulan alanın onda birinden fazla olması ve sebze...